Hírmorzsák 2014-03-29 (20:15)

Love Los Angelesbe, New Yorkba vagy Chicagóba menne szívesen. Garnett és Kirilenko nem játszanak holnap a TWolves ellen. Bryant szívesen lenne Parker és Wiggins mentora is. Kaman újra kifakadt D'Antonira a padoztatása miatt. LeBron is szívesen írna alá 10 évre 300 millió dollárért. Battier az idény végén visszavonul. Mark Jackson mellett kiállnak a játékosai a pályán és a sajtóban is. Saric mégis jelentkezik a draftra. Durant átment Bosh-ba.

Dave McMenamin (ESPN) forrásai szerint a Minnesota Timberwolves erőcsatára, Kevin Love szeretne nagy piacon nagyot alkotni, és a kívánságlistáján Los Angeles mellett Chicago és New York is megtalálható. A Lakersnek és a Knicksnek jelen állás szerint lesz elég sapka alatti helye 2015-ben, hogy leigazolják az akkor szabadügynökké váló Love-ot, míg a Bullsnak a cseréhez lesznek meg az eszközei, ha úgy döntenek, szeretnék az erőcsatárt maguknál tudni.

A Minnesotának rövidebb távon van némi szerencséje azért, mert a Brooklyn Nets bejelentette, hogy sem Kevin Garnett, sem Andrej Kirilenko nem áll majd rendelkezésre a két együttes holnap esti összecsapásán.

A Los Angeles Lakers ikonját, Kobe Bryantet Jabari Parkerről és Andrew Wigginsről kérdezték, a sztár pedig saját twitterfiókján keresztül válaszolt. Szerinte mindkét játékosban nagyon komoly potenciál van, és bármelyikőjüknek szívesen lenne a mentora a következő idénytől kezdve.

Szintén a Lakershez tartozik, hogy Chris Kaman idén már nem először fakadt ki Mike D'Antoni miatt és azért, mert magyarázat nélkül padoztatják. Azt sem érti meg, hogy a fiatalokat akarja játszatni a vezetőedző, hiszen ha Steve Nash egészséges, mindig pályára került eddig, szóval ebben sem lát logikát. Kaman elmondta, hogy nagyon nehéz egy játékosnak tudni, hogy mit gondolhat, mit tehet és mit mondhat. Próbál higgadt és pozitív maradni, de nehéz időket él meg ettől függetlenül.

Az MLB-ben szereplő Detroit Tigers játékosa, Miguel Cabrera nemrég írt alá egy 10 éves, 292 millió dolláros szerződéshosszabbítást csapatával - LeBron James a sajtónak némi mosollyal azt mondta, ennyi pénzért biztosan kilépne jelenlegi szerződéséből a nyáron. A Miami Heat sztárja azt mondta, szerinte Cabrera megérdemli ezt a pénzt, mert ő a sportág legjobbja, a legjobbakat pedig jutalmazni kell - ő is nagyon szívesen írna alá ennyi pénzért. James azt is hozzátette, hogy felkapta a fejét, mikor meghallotta, mennyi pénzről is van szó, és arra gondolt, hogy bárcsak az NBA-ben sem lenne fizetési sapka.

Eddig csak valószínűsíteni lehetett, hogy ez Shane Battier utolsó idénye, most azonban már szinte biztossá vált. A kosaras több újságírónak, köztük Ethan J. Skolnicknak (Bleacher Report) azt mondta tegnap, hogy isteni csodának kellene ahhoz történnie, hogy megváltoztassa jelenlegi álláspontját, és jövőre is folytassa, de szerinte csodák nincsenek.

A Golden State Warriors vezetőedzője, Mark Jackson mellett kiállnak a játékosok és a szakmai stáb többi tagja is. A ma hajnali, Memphis Grizzlies ellen aratott győzelmet követően Draymond Green elmondta, harcolnak és harcolni is fognak vezetőjükért, mert ő mindenét odaadta nekik, és ezért ők is mindent meg fognak tenni azért, hogy Jackson maradjon jelenlegi posztján.

Óriási kavarodás után úgy tűnik, hogy Dario Saric ügye letisztázódik: a horvát ugyan aláírt az Efes Pilsenhez pár napja, ám Jonathan Givony (DraftExpress) úgy tudja, hogy Saric jelentkezni fog az idei játékosbörzére ettől függetlenül is.

Kevin Durant átment egy kicsit Chris Bosh-ba a Jeremy Lambbel készült interjú közben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus