Hírmorzsák 2014-04-11 (21:30)

A Knicks Bargnaniért való cserélését játékosmegfigyelők, rivális GM-ek sem értették. Wade nem játszik ma este a Pacers ellen. Hoiberg valószínűleg nem lesz a Wolves vezetőedzője. Cambyt megkereste a Rockets, de nem fog visszatérni ebben a szezonban. Rivers szerint Blake Griffinnek kellene lennie a másodiknak az MVP választáson. Bazemore-nak a nyerő csapat többet számít, mint a pénz, maradna a Lakersnél. A Wizards szép gesztusa egy súlyos beteg kislánynak.

Az egyik nyugati konferenciában dolgozó GM Marc Berman (New York Post) kérdésére azt válaszolta, hogy már az is meglepő volt számára, hogy Andrea Bargnaniért bárki adott bármit, de a New York Knicks láthatóan kétségbeesve próbálkozott mindennel. A vezető szerint az olasz játékos tehetséges, 7 láb magas, mobilis, és az első éveiben a dobás is ment neki, viszont a játék iránt szeretete és a hozzáállása, mentális dolgai erősen megkérdőjelezhetőek. A GM azt is hozzátette, nagyon meglepte, hogy a Knicks nem járt utána, kiért is cserél igazából. Az egyik játékosmegfigyelő szerint a New York azt hitte, hogy egy stretch 4-t, azaz egy olyan erőcsatárt kap, aki szét tudja húzni a pályát, de Bargnani évek óta nem jó már erre.

A Miami Heat sztárja, Dwyane Wade ma este sem játszik majd, pedig csapata kulcsfontosságú mérkőzést vív a keleti első kiemelésért folytatott harcban az Indiana Pacersszel. Ez lesz Wade 28. kihagyott meccse ebben a szezonban térdproblémák vagy egyszerű megelőző intézkedés miatt - most például a combhajlítójával van elvileg probléma.

Darren Wolfson (ESPN 1500 Twin Cities) információi szerint elég kicsi a valószínűsége annak, hogy Fred Hoiberg lesz a Minnesota Timberwolves következő vezetőedzője még akkor is, ha forrásai szerint Rick Adelman és a csapat útjai két héten belül elválnak egymástól. Hoiberg egyébként tavaly írt alá egy 10 éves, 20 millió dolláros szerződést az Iowa State-tel, de mindössze 500.000 dollárt kellene fizetnie kilépési díjként.

Jonathan Feigen (Houston Chronicle) úgy tudja, hogy a Houston Rockets pár héttel ezelőtt megkereste Marcus Cambyt, hogy érdeklődjenek nála, akar-e csatlakozni a csapathoz, de mint kiderült, a center idén nem lesz képes visszatérni a ligába, nem tudott egyelőre teljesen felépülni lábsérüléséből.

Pár napja már beszámoltunk arról, hogy LeBron James szerint Kevin Durant az idei év MVP-je, és hogy Doc Rivers szerint James még mindig a legjobb játékos. Rivers egyébként ebben az ESPN-nek adott interjújában azt is elmondta, hogy Durantnek volt a legjobb éve, ő lehet az MVP, de őszintén hiszi, hogy saját csapatának erőcsatára, Blake Griffin van a második helyen ilyen szempontból.

A Los Angeles Lakers hátvédje, Kent Bazemore Mark Medinának (Los Angeles Daily News) elárulta, hogy a kosárlabdával kapcsolatos dolgok jobban fogják érdekelni akkor, amikor új csapatot választ majd magának a nyáron. Nem akar elmenni egy gyenge csapatba több pénzért, mert nyerni akar. Mostani együtteséről azt mondta, hogy ez a Los Angeles Lakers, ő pedig nem tud túl sok olyan játékost mondani, akik visszautasították annak a lehetőségét, hogy az aranysárga-liláknál játszanak.

Végül pedig egy szép gesztus a Washington Wizardstól: a hétvégi, Milwaukee Bucks elleni találkozó erejéig, egy napra leigazolnak egy 10 éves kislányt, Amaris Jacksont, akit a közeljövőben meg kell műteni - a tüdejéből kell egy tumort eltávolítani. A lány ott lesz a meccs előtti dobálás során, aztán Ted Leonsis tulajdonos és Ernie Grunfeld GM jelenlétében aláírja szerződését, ő vezeti ki a csapatot majd a Bucks elleni találkozóra, és a mérkőzés közben is több programnak is részese lesz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus