Hírmorzsák 2014-05-08 (21:00)

Jamal Crawford hivatalosan is a legjobb hatodik ember, nagyon szoros csatában győzte le Taj Gibsont. Kerrnek előbb el kell adnia tulajdonrészét a Sunsból, hogy edző lehessen. Mark Jackson nem aggódik, szerinte hamar újra vezetőedző lehet a ligában. Shelly Sterling válni készül férjétől, nagyon megkavarhatja a dolgokat. Antic marad jövőre is a Hawksnál. Arenas újra trollkodott, most Stephensont pécézte ki magának. Durantet szülővárosa is köszöntette MVP címe alkalmából.

Hivatalosan is kiosztották a legjobb hatodik embernek járó trófeát, amelyet a korábbi híreknek megfelelően a Los Angeles Clippers dobóhátvédje, Jamal Crawford nyert meg. Óriási csata volt közte és a Chicago Bulls erőcsatára, Taj Gibson között, ugyanis Crawford 57, Gibson pedig 49 szakértőnél lett első - a Clippers játékosa összesen 421, míg a Bulls magasembere 395 pontot ért el. A harmadik helyen a San Antonio Spurs argentin csillaga, Manu Ginobili végzett 138 ponttal. A teljes eredménysort és a szavazatokat ezen a linken megnézhetitek!

Az edzők szappanoperája folytatódott ma is. Steve Kerrnek előbb el kell adnia a Phoenix Sunsbeli részesedését, mielőtt tréner lehet - a New York Post információi szerint kevesebb mint egy százalékos tulajdonjogról van szó. Robert Sarver, a Suns tulajdonosa szerint Kerr a partnere, és bár igaz, hogy nincs túl nagy része a franchise-ban, mégis fontos szerepe volt abban, hogy megvehette a csapatot, ugyanis Kerr mutatta be neki az NBA-t, David Sternt és segített a tárgyalásoknál is neki. Mint ismeretes, Kerrt már nemcsak a New York Knicks, de a Golden State Warriors is kinézte magának - a Utah Jazz hiába érdeklődik iránta, állítólag Kerr csak a Knicks és a Warriors között gondolkodik.

Éppen a Golden State-től menesztett Mark Jackson beszélgetett Ian Begley-vel (ESPN) - állítása szerint egyelőre még nem kereste meg senki a New York Knickstől, bár ez nem meglepő, mivel náluk kimondva kimondatlanul Kerr a kinézett. Jackson azt mondta, hogy az edzősködés a jövője, és biztos benne, hogy viszonylag gyorsan talál magának újra kispadot. Hozzátette, hogy több nagyon izgalmasnak tűnő állás is szabadon van jelenleg, nagyon izgatott élete következő fejezetével és azzal kapcsolatban, mit is tartogat most neki a jövő.

A Los Angeles Clippers körüli botrány is továbbgyűrűzik. Shelly Sterling a hírek szerint válni készül férjétől, ezzel még nehezebbé tenné azt, hogy a liga vele is eladassa 50%-os tulajdonrészét - amit a nő egyébként sem akar feladni, mondván neki semmi köze a Donald Sterling által elmondott rasszista kijelentésekhez, nem ért velük egyet, és egyébként sem élnek együtt már évek óta. Sterlingné egyébként "aranyos" volt, mert a Warriors elleni ötödik meccs előtt még megkérdezte a csapatot, elmehet-e az összecsapásra, a hetedik találkozón azonban már annak ellenére jelent meg, hogy a játékosok és Doc Rivers direkt kérték, hogy ne tegye. A tréner szerint egyébként a nő tudja, hogy nem tarthatja meg a csapatot, de hogy mivel sikerül rajta fogást találni, az egyelőre még homályos.

Nem meglepő, de Chris Vivlamore (Atlanta Journal-Constitution) forrásai szerint Pero Antic marad jövőre az Atlanta Hawksnál. 1.25 millió dolláros, nem garantált szerződése van a montenegrói magasembernek a következő idényre, ami garantálttá válik, ha július 15-éig nem rakják ki a keretből.

Gilbert Arenas csak nem hagyja abba a trollkodást. A Washington Wizards ma hajnalban kikapott az Indiana Pacerstől, ráadásul az Arenas által az első meccs után kipécézett Roy Hibbert rég nem látott jó játékkal rukkolt el, de a Wizards volt kosarasa most sem maradt csendben, instagramján Lance Stephensont találta meg magának - hogy miket rakott ki, azt ezen a linken megnézhetitek.

Az idei alapszakasz legértékesebb játékosának megválasztott Kevin Durant szülővárosa, a Marylandbeli Seat Pleasant egy hatalmas reklámtáblán emlékezett meg KD MVP címéről.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus