Hírmorzsák 2014-07-09 (10:00)

Hayward megegyezett a Charlotte-tal, a Hornets Marvin Williamsszel is tárgyal. LeBron tegnap a Nike-val és Wade-del, ma Riley-val találkozik, de már csak a Heat és a Cavs játszik nála. A Raptors ma találkozik Blatche-csel. Rose a Bulls nyári ligás csapatával edzett együtt. Aldridge maradni akar a Blazersnél, de idén nem ír alá hosszabbítást, csak jövő nyáron. Wiggins szerződést kötött az adidas-szal.

Egy komoly RFA is megegyezett új szerződéséről, ugyanis Gordon Hayward 4 éves, összesen 63 millió dolláros kontraktusban állapodott meg a Charlotte Hornets-cel. Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) úgy tudja, hogy a negyedik év játékosopciós, a kontraktus tartalmaz trade-kickert - azaz csere esetén többet fizet neki új csapata, mint a jelenlegi szerződésben foglaltak -, a Utah Jazz viszont állítólag így is tartani fogja. Mivel hivatalosan csak 10-én nyit a piac, így a 72 óra még nem indult el, ami alatt a mormonföldieknek dönteniük kell.

A Yahoo Sports úgy tudja, hogy a Hornets közben tárgyalásokat folytat Marvin Williamsszel is, hogy ő vegye át Josh McRoberts megüresedő, kezdő erőcsatár posztját, amelyet egyből nem akarnak Noah Vonleh-nak adni, Cody Zeller esetében pedig nincsenek arról meggyőződve, hogy elég jó ahhoz, hogy átvegye a pozíciót úgy, hogy közben PO-ba jussanak majd jövőre is.

Marc J. Spears (Yahoo Sports) információi szerint LeBron James tegnap találkozott a Nike-val, együtt ebédelt, majd együtt is edzett Dwyane Wade-del, ma pedig Pat Riley-val lesz meetingje. Wojnarowski értesülései szerint James két csapat közül választ már csak: a Cleveland Cavaliers és a Miami Heat.

Chris Broussard (ESPN) úgy tudja, hogy a Toronto Raptors Andray Blatche-csel találkozik ma Vegasban.

A Chicago Bulls irányítója, Derrick Rose az egyéni edzések után már a gárdával is együtt edzett, a Bulls nyári ligás csapatával tréningezett együtt, mielőtt azok elutaztak volna Las Vegasba. Rose nem lesz ott természetesen a nyári ligás megmérettetésen - ott lesz helyette a két idei draftolt, Doug McDermott és Cameron Bairstow, valamint Tony Snell is -, ám a Team USA edzőtáborában jelen lehet.

A Portland TrailBlazers sztárja, LaMarcus Aldridge a The Oregoniannek azt nyilatkozta, hogy idén nyáron biztosan nem hosszabbít a Blazersszel, de jövő nyáron szeretne - akkor 5 éves, 108 millió dolláros szerződést köthet a klubbal. Boldog, hogy Portlandban lehet, és tetszik neki, amerre az elmúlt 1-2 évben halad az együttes, de pénzügyileg nem éri meg neki most aláírni. 5 éves szerződést akar, a saját szempontjából ez a legjobb döntés. Azt is hozzátette, hogy ő akar lenni a legjobb játékos a franchise történetében.

A Cleveland Cavaliers legújabb 1/1-ese, Andrew Wiggins ma hajnalban megegyezett az adidas-szal. Az ESPN szerint évi legalább 2 milliót keres az üzlettel az idei első választott, a korábban már említett Spears pedig úgy tudja, hogy 5 évre 12-13 millió dollár között fog kapni a kanadai kiscsatár, aki Dwight Howard, Derrick Rose, Damian Lillard, John Wall, Tim Duncan, Joakim Noah és Candace Parker mellett a cég egyik legfőbb kosaras arca lesz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus