Hírmorzsák 2014-07-17 (22:00)

Wigginst mégis beáldozza a Cavs Love-ért? Állítólag már fel is ajánlották a Minnesotának. Big Baby egy évre marad a Clippersnél. Bledsoe és a Suns nem nagyon haladnak a megegyezés felé. Ray Allen még ma bejelentheti, hogy a Clevelandnél folytatja. Josh Smith-t Michael Malone akarja, nem a Kings GM-je, de Stan Van Gundy értékén alul nem fogja elcserélni. A Blazers még hónap elején érdeklődött Monroe iránt. JR Smith nem okolja semmiért a Knickst, ha úgy döntenek, hogy elcserélik.

Bob Finnan (The News-Herald) jelentette, hogy a Cleveland Cavaliers megváltoztatta álláspontját, odaadnák Andrew Wigginst Kevin Love-ért cserébe, és már fel is ajánlották az idei draft 1/1-esét, Anthony Bennettet és egy első körös picket a Minnesota Timberwolvesnak az erőcsatárért cserébe. A Cavs a hírek szerint nemrég még megígérte Wigginsnek, hogy nem lesz elcserélve, ám úgy tűnik, ezek a kijelentések nem túl időtállóak.

Broderick Turner (Los Angeles Times) információi szerint a Los Angeles Clippers megegyezett szabadügynökével, Glen Davisszel, hogy az erőcsatár egy évre a veterán minimumért náluk folytatja pályafutását.

Chris Broussard (ESPN) forrásai szerint Eric Bledsoe és a Phoenix Suns nem nagyon haladnak a játékos új szerződésével kapcsolatban - a hírek szerint a csapat jóval kevesebbet ajánl Bledsoe-nak, mint a maximum, ő pedig ezt nem akarja elfogadni. Mivel a Phoenix korábban kijelentette, hogy minden ajánlatot meccsel Bledsoe-ért, így jóval kisebb volt az érdeklődés iránta, mint azt várni lehetett, és egyelőre sign-and-trade-ről sem akar hallani az arizonai együttes, ám a ligában több gárda is úgy gondolja, hogy végül elcseréli a Suns Bledsoe-t, főleg mivel Tyler Ennist draftolták és megszerezték a szabadügynökpiacról Isaiah Thomast is.

Joseph Goodman (Miami Herald) értesülései szerint jó esélye van annak, hogy Ray Allen ma bejelenti, hogy a Cleveland Cavaliersnél folytatja pályafutását. Goodmannél rákérdeztek arra is, nagyjából mennyi erre a sansz számszerűen, és elmondása szerint jobb, mint Allen karrierátlaga triplákból (40%).

Délelőtt már mi is írtunk róla, hogy a Detroit Pistons és a Sacramento Kings Josh Smith-ről beszélgetnek. A múlt hónapban már tárgyaltak egymással a felek Smith-ről, akkor Jason Thompson és vagy Derrick Williams vagy Jason Terry jött szóba, mint lehetséges ellenérték - akkor a Pistons tett pontot az ügy végére. Vincent Goodwill (Detroit News) úgy tudja, hogy most sem a Kings GM-je, Pete D'Alessandro erőlteti ezt a dolgot, hanem a Sacramento vezetőedzője, Michael Malone, aki nagyon szeretne egy ilyen védőt négyes posztra, mint Smith. Stan Van Gundy találkozott kinevezését követően az erőcsatárral, de nem ígért akkor neki semmit - nyitott az elcserélésére, de értékén alul nem fog tőle megszabadulni.

Szintén a Pistonsnál kell megemlíteni, hogy Marc Stein (ESPN) információi szerint a hónap korábbi részében komoly tárgyalásokat folytattak a Portland TrailBlazersszel egy Greg Monroe köré épülő sign-and-trade cseréről. Mivel az oregoniak azóta leigazolták Chris Kamant a cseresorba, így nem tudni, mennyire érdeklődnek még Monroe iránt.

A New York Knicks dobóhátvédje, JR Smith az ESPN egyik tv-műsorában elmondta, egyáltalán nem okolná csapatát azért, ha elcserélnék. Smith saját elmondása szerint úgy játszott, mint egy olyan játékos, aki nem akar a Knicksben játszani. Egyáltalán nem koncentrált úgy, ahogyan azt kellett volna a csapat tavalyi helyzetében, úgyhogy egyáltalán nem lenne mérges az együttesre, ha meg akarnának tőle szabadulni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus