Hírmorzsák 2014-07-19 (10:00)

Bynum Németországba mehet térdkezelésre, könnyen kihagyhatja a teljes szezont, de a Knicks érdeklődik iránta, ha sikerül rendbe tenni. A New Yorknál nem aggódtak, hogy Anthony lelép, de túl sok dobóhátvédjük van jelenleg. A Wizards Temple-lel és Seraphinnal, a Lakers Wesley Johnsonnal és Ryan Kellyvel jutott megegyezésre. Ray Allen egyelőre nem siet meghozni a döntést, folytatja-e pályafutását. A Clippers Sam Cassellt akarja a szakmai stábba. Ha augusztus 15-éig nincs döntés Sterlingék ügyében, Steve Ballmer eláll vételi szándékától és ajánlatától.

David Lee, Andrew Bynum ügynöke a New York Postnak azt nyilatkozta, hogy az évek óta sérülésekkel bajlódó center erősen gondolkodik azon, hogy elmenjen Németországba az ún. Regenokine kezelésre, és megpróbálják rendbe tenni mindkét térdét. A kezelés általában rövidebb felépülési időt vesz igénybe, de ha Bynum aláveti magát, akkor valószínűleg a teljes 2014/15-ös idényt ki kell hagynia.

Lee szerint Phil Jackson szívesen leigazolnáv volt játékosát a New York Knickshez, amennyiben a középjátékos újra képes lesz játszani, mert tudja, hogyan bánjon vele, a Los Angeles Lakersnél is jól kijöttek. Az ügynök azt is elmondta, hogy hosszútávon gondolkodik Bynum, hiszen még mindig nagyon fiatal, 26 éves - ha járt volna egyetemre, még csak most járna le az újonc szerződése.

A Knicks GM-je, Steve Mills a jelenlegi csapatról nyilatkozott a New York Postnak. Elmondása szerint sosem féltek attól, hogy Carmelo Anthony elhagyja az együttest, és szerinte az az 5 millió dollár, amiről Melo lemondott a mostani új, 5 éves szerződése alatt, komoly előnyt jelenthet majd számukra. Mills azt is elmondta, hogy szerinte túl sok dobóhátvéd van a keretben, és az erőcsatár és center pozícióban kell mélyíteni a keretet.

A Washington Wizards két játékossal szerződött az este folyamán. Egyrészt két évre szerződtek a veterán minimumért Garrett Temple-lel - a második év csapatopciós. Másrészt francia centerük, Kevin Seraphin aláírta a QO-t, amely a következő szezonra 3.8 millió dollárt garantál számára, jövő nyáron pedig korlátozások nélkül, bárhova szabadon igazolhat majd.

Szintén a fővárosiakhoz tartozik, hogy Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) forrásai szerint a Los Angeles Clippers és a Wizards azon dolgoznak, hogy megegyezésre jussanak Sam Cassell ügyében, és az egykori irányító csatlakozhasson volt edzője, Doc Rivers szakmai stábjához. Wojnarowski úgy tudja, hogy egyelőre nincs megegyezés a két fél között.

A Clippersnél egyébként nagyon ködös a jövő, ugyanis bár Steve Ballmer belement abba, hogy augusztus 15-éig meghosszabbítja vételi szándék a franchise-ra, a multimilliárdos egyik ügyvédje a Donald Sterling - Shelly Sterling per egyik bírájával közölte, hogy ha eddig az időpontig sem lesz döntés, akkor Ballmer ajánlata semmisnek tekinthető, ő kiszáll a Clippersért folytatott küzdelemből. Nem túl jó hír ez, tekintve hogy Adam Silver commish már többször is elmondta, könnyen lehet, hogy Sterlingék kezén lesz a csapat még a következő idény elején is.

A Los Angeles Lakers a tegnapi Xavier Henry-igazolás után ma még két emberrel bővült, ugyanis Wesley Johnsont is megtartották - egy évre 1 millió dollárt kap majd a kiscsatár -, és korlátozott szabadügynökükkel, Ryan Kellyvel is megegyeztek - a vajkezű magasember két éves megállapodást írt alá, azt nem tudni még pontosan, milyen összegért.

Marc J. Spears (Yahoo Sports) információi szerint Ray Allen július 27-ig Kínában tartózkodik, és egyáltalán nem akar sietni döntésével, hogy folytassa-e pályafutását.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus