Hírmorzsák 2014-07-21 (21:30)

SVG közölte Josh Smith-szel, hogy nem lesz elcserélve. Monroe-nak ajánlatot tesz a Suns? Wiggins körül kezdenek csendesedni a cserepletykák. Singleton iránt a Heat és a Pacers, Dahntay Jones iránt pedig a Knicks, a Clippers és a Sixers érdeklődik. A Játékosok Szakszervezete lépéseket tervez, ha Sterlingék nem adják el a Clipperst a szezon kezdetéig. Fisher Durant egyik bizalmasát csábítaná a Thundertől. Bird sajnálja, hogy Stephenson távozott a Pacerstől. Marshall hivatalosan is a Bucksnál. A Bulls leigazolta második körös draftoltját.

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) értesülései szerint a Detroit Pistons elnöke és vezetőedzője, Stan Van Gundy megkereste Josh Smith-t és közölte vele, hogy nem lesz elcserélve, a következő idényt is az autóvárosiaknál kezdi. A hírek szerint a Sacramento Kings érdeklődött Smith iránt, ajánlatot is tettek érte a Pistonsnál, de olyan csomag nem került szóba, amely egy kicsit is érdekelte volna a Detroitot, komoly tárgyalás nem volt a két fél között. Wojnarowski úgy tudja, hogy Smith szívesen marad a Pistonsnál.

Szintén a Pistonshoz tartozik, hogy Jordan Schultz (NBC Sports) információi szerint a Phoenix Suns ajánlatot készül tenni a korlátozott szabadügynök Greg Monroe-nak. Az arizonaiak le tudják igazolni nagy pénzért a magasembert, majd utána vissza tudják igazolni még Eric Bledsoe-t is, de a két szerződéssel megkötnék magukat anyagilag hosszútávon is - kérdés, mennyi igaz a híresztelésből.

Úgy tűnik, hogy kezdenek lecsendesedni az Andrew Wiggins elcseréléséről indított pletykák, ugyanis Bob Finnan (The News Herald) úgy tudja, semmilyen beszélgetés nincs jelenleg a Minnesota Timberwolves és a Cleveland Cavaliers között, amiben az idei 1/1-es is benne lenne. Ez azért érdekes info, mert Finnan volt az, aki múlt héten először jelentette, az ohiói alakulat nyitott Wiggins elcserélésére - úgy tűnik, egyelőre mégsem.

Marc J. Spears (Yahoo Sports) forrásai szerint a Washington Wizards által elengedett, 2011-ben 18. helyen elkelő, 2-es, 3-as és 4-es poszton is bevethető védőspecialista, Chris Singleton iránt a Miami Heat és az Indiana Pacers érdeklődnek.

Az ugyancsak védőspecialistaként elhíresült dobóhátvédet, Dahntay Jonest a New York Knicks, a Los Angeles Clippers és a Philadelphia Sixers környékezi Frank Isola (New York Daily News) értesülései szerint. Közülük a Knicks a meglepőbb, mert bár jó védőkben egyáltalán nem dúskál az együttes, pont a kettes poszton telítettek a kelleténél jobban, és szabadulni is szeretnének 1-2 embertől emiatt.

Ma folytatódtak a meghallgatások a Shelly Sterling kontra Donald Sterling ügyben, miután pénteken a bíró két olyan ítéletet hozott, ami a nő ügyét segítette. A bíró egyébként hozhat olyan ítéletet, ami Shellynek zöld utat ad a Los Angeles Clippers adásvételének lebonyolítására akkor is, ha Donald úgy dönt, fellebbez. Elemi érdeke lenne mindenkinek a megegyezés, ugyanis a Játékosok Szakszervezetének egyik felső vezetője azt mondta David Aldridge-nek (nba.com), hogy amennyiben Sterlingék birtokolják a franchise-t a következő idény elején, lépéseket fognak tenni az ügyben.

Aldridge jelentette, hogy a New York Knicks új vezetőedzője, Derek Fisher megpróbálta átcsábítani a Knickshez az Oklahoma City Thunder egyik segédedzőjét, Brian Keefe-t. Egyrészt Fisher játszott a Thunderben, többek között Keefe irányítása alatt, másrészt az sem elhanyagolható tény, hogy Keefe az oklahomai szakmai stáb azon embere, akiben Kevin Durant az egyik legjobban megbízik.

Az Indiana Pacers elnöke, Larry Bird az Indianapolis Starnak azt nyilatkozta, nagyon sajnálja, hogy Lance Stephenson távozott a csapattól, reméli, hogy ez nem rontja meg kettejük jó kapcsolatát, mert a tőle telhető legtöbbet tette meg annak érdekében, hogy a dobóhátvéd a Pacersnél maradjon. Bird elmondása szerint akkor is megadta volna Stephensonnak az 5 éves, 44 milliós szerződést, amennyiben nincs más ajánlata a játékosnak, mert bízik benne. Nagyon szerette volna megtartani őt és Paul George-ot hosszútávon is, mert 5-6 lejárójuk van, és David West, valamint Roy Hibbert is kiléphetnek kontraktusaikból.

A Milwaukee Bucks hivatalosan is lehívta a szabadlistáról Kendall Marshallt, így most már biztos, hogy az irányító a wisconsini együttesnél folytatja pályafutását.

A Chicago Bulls újabb magasemberrel kötött szerződést - megállapodtak ugyanis második körös draftoltjukkal, Cameron Bairstow-val. A kontraktus részletei egyelőre nem nyilvánosak, de állítólag három éves szerződést írt alá Bairstow, szinte biztosan a minimumért.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus