Hírmorzsák 2014-08-04 (11:15)

Silver szerint nem fog drasztikusan változni az NBA-sek szerepvállalása a nemzetközi tornákon. Megvolt az újoncok fotózása, és egy kis zsákolóbemutató is a leendő elsőévesektől (videó). Wiggins nem beszélt még LeBronnal, mióta utóbbi bejelentette clevelandi visszatérését. Toure Murry iránt a Knicks mellett a Heat, a Jazz és a Clippers érdeklődik, Gary Forbest egy kínai csapat, a Grizzlies és a Pacers vinné. Amerika és a világ legutáltabb NBA csapatai.

A liga komisszárja, Adam Silver Marc Steinnek (ESPN) elmondta, nem gondolja úgy, hogy a jövőben hatalmas változások lennének azzal kapcsolatban, hogy mennyire fognak részt venni az NBA játékosok a nemzetközi tornákon. Természetesen ettől függetlenül továbbra is vizsgálják, mik az előnyei és a hátrányai ennek, és természetesen előkerül majd a kérdés szeptemberben, mikor a versenybizottság ül össze, illetve októberben is, mikor a következő Board of Governors ülést tartják a tulajdonosok között.

Tegnap volt az újoncok fotózása New Yorkban, de pár kép mellett azért interjúk is készültek, és szórakoztak is egyet a srácok. Andrew Wigginstől Tim Bontemps (New York Post) azt kérdezte, beszélt-e már LeBron Jamesszel, mióta James a Sports Illustrateden keresztül bejelentette, visszatért a Cleveland Cavaliershez, de az idei 1/1-es elmondta, hogy nem. Nem beszéltek egymással, mert ő is elég elfoglalt, így csak elképzelni tudja, mennyire lehet elfoglalt LeBron, de biztosan az.

Itt pedig a zsákolások a kötelező körök után:

Ian Begley (ESPN New York) értesülései szerint Toure Murry iránt továbbra is érdeklődik a Miami Heat, a Los Angeles Clippers és a Utah Jazz, de továbbra is lehetséges forgatókönyv, hogy visszatér a New York Knickshez.

A korábban több együttesben is megforduló Gary Forbes iránt a Memphis Grizzlies és az Indiana Pacers érdeklődik, de a RealGM úgy tudja, hogy Kínából is van ajánlata a swigmannek. Forbes volt a Toronto Raptors és a Denver Nuggets játékosa, 2012/13-ban már játszott Kínában, majd a Brooklyn Netstől a szezonkezdet előtt tették ki, az előző idényt a D-Ligában töltötte januári sérüléséig.

A végére pedig egy "melyik a legutáltabb csapat" körkép Amerikából és a különböző földrészekről. A felmérés egy 42.000 darabos "kérdőíven" alapul:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus