Hírmorzsák 2014-08-10 (21:30)

Dragicért Hibbertet és Copelandet ajánlotta a Pacers. Rubio lesz a Timberwolves arca, nem Wiggins. Az idei 1/1-es mindent meg fog tenni, hogy a benne kétkedőknek csattanós választ adjon. Volt edzője szerint nem kell sajnálni Wigginst, jó lehetőségei lesznek a Minnesotánál. Draymond Green nem aggódott, hogy elcserélhetik. Ray Allen még nem döntött, folytatja-e, szeptemberig nem is fog.

A Phoenix Suns hátvédje, Goran Dragic az Ekipa24 szlovén honlapnak azt nyilatkozta, hogy csapata nem fogja elfogadni az Indiana Pacers érte tett ajánlatát, amely állítólag Roy Hibbertből, Chris Copelandből és készpénzből áll.

Jerry Zgoda (Star Tribune) értesülései szerint hiába szerzi meg a Minnesota Timberwolves két héten belül Andrew Wigginst, az idei draft 1/1-esét, a franchise új arca nem ő, hanem Ricky Rubio lesz. A dolog azért érdekes, mert Rubio ügynöke 5 éves maximum szerződést akar ügyfelének. Idén nyáron is megegyezhetnek a felek a hosszabbításról, hiszen Rubio újoncszerződése utolsó évébe lép, de a hírek szerint Flip Saunders nem nagyon szeretné megadni ezt a pénzt a spanyol játékmesternek.

Wiggins egyébként instagramon üzent azoknak, akik nem igazán kedvelik: mindent meg fog tenni, hogy bebizonyítsa a kétkedőknek, mennyire jó játékos, és a legkevesebb szerencsét kívánja azoknak, akik ellene fogadnak ebben.

A kanadai játékos volt edzője, a Kansas egyetem trénere, Bill Self a Star Tribune-nak elmondta, hogy egyáltalán nem kell sajnálni Wigginst, mert a Timberwolvesnál nagyon jó lehetőségei lesznek arra, hogy fejlődjön játéka, és ki tudja magából hozni a maximumot. Azt Self is elismerte, hogy többször is ideges volt Wiggins a cserepletykák miatt, de már két hete megmondta neki a kiscsatár, hogy teljesen jó neki, ha elcserélik a Minnesotához. Self szerint egyébként Wiggins a legjobb atletikus képsességekkel megáldott játékos, akit valaha is edzett.

A Golden State Warriors is érintett volt a Kevin Love-féle cserében, de Draymond Green az MLive-nak elárulta, egyáltalán nem zavarták azok a hírek, amelyek arról szóltak, hogy ő is bekerülhet egy esetleges cserébe. Szerinte az emberek mindig úgy gondolnak erre, mintha valami rossz dolog történne, de igazából azt jelenti, hogy valamelyik másik csapat érdeklődik iránta. Ha mindig azon aggódna, hogy elcserélhetik, az az egész életére rányomná a bélyegét, mert senki sincs biztonságban. Nem akadályozhatja meg egyik játékos sem, ha nem akarja, hogy elcseréljék, és megtörténtté sem tudja tenni, ha másik csapatban akarná folytatni.

A jelenleg szabadügynök státuszban lévő Ray Allenről tegnap olyan információk jöttek ki Chris Broussardtól (ESPN), hogy a következő idényben játszani fog, de ezt több helyről is cáfolták. Egyrészt maga az érintett, Allen pénteken azt nyilatkozta, hogy még csak augusztus van, és legalább szeptemberig várni akar a döntéssel, majd megnézi, akkor hogyan érzi magát, és utána dönti el, mit akar csinálni. Másrészt Allen ügynöke, Jim Tanner Adrian Wojnarowskinak (Yahoo Sports) elmondta, nem döntött még a dobóhátvéd, minden hír, ami ennek ellenkezőjét állítja, hamis.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus