Hírmorzsák 2014-08-11 (21:30)

A Raptorst megbüntette a liga az ún. "tampering" miatt - Drake volt a hunyó. Nedovicnak még sincs eltörve a lába, ha a Warriors igent mond, játszhat a vb-n. A Blazers leigazolta Diante Garrettet, a Cavs Alex Kirköt. Az egyik tulajdonos szerint jobb, ha a Team USA-nél játszik nyáron a játékosa, mintha a haverjaival vagy amatőrökkel. Malcolm Lee és Singleton ma megpróbálják eladni magukat egy nyílt edzésen.

A Toronto Raptorst 25.000 dollárra büntette a liga az ún. tampering miatt - úgy próbáltak meg magukhoz csábítani játékost, hogy annak élő szerződése van egy másik csapattal. A vétséget Drake követte el, akinek pozíciója van a kanadaiak vezetőségében - mint az együttes "nagykövete" -, és aki legutóbbi koncertjén intézett pár szót Kevin Duranthez.

Egy szerb internetes honlap értesülése szerint Nemanja Nedovicnak még sincs eltörve a lába, így akár játszhat is a spanyolországi világbajnokságon. A Golden State Warriorsnak is elküldték a leleteket, és az irányító most arra vár, hogy a gárda engedélyt adjon számára a részvételre. Nedovicról nemrég olyan hírek jöttek ki, hogy fáradásos törése van, ezért nem játszhat a vb-n - úgy tűnik, az első hírek nem voltak valósak.

A Portland TrailBlazers leigazolta Diante Garrettet - Joe Freeman (The Oregonian) információi szerint a hátvéd szerződése kétéves, egyáltalán nem garantált, és minden bizonnyal a minimumról szól. A Cleveland Cavaliers is szerződést kötött egy játékossal, a 22 éves, idei drafton el nem kelt centerrel, Alex Kirkkel egyeztek meg - az ő szerződéséről sokat nem tudni, valószínűleg nem garantált ez sem, de nem tudni, hány évre szól.

Bár előkerült annak a lehetősége, hogy a nemzetközi tornákon csak 23 éves vagy ennél fiatalabb játékosok vehessenek részt, és ezt támogatják többen is az NBA-n belül, jócskán vannak olyanok is, akik nem igazán erőltetnék ezt. Az egyik tulajdonos David Aldridge-nek (nba.com) azt nyilatkozta, hogy inkább Mike Krzyzewskire és egy első osztályú stábra bízza a játékosát, mint hogy az egyedül vagy amatőrökkel játszon egy tornateremben. Ha csak egy sima meccs közben történik az Paul George-dzsal, ami, akkor nem kapta volna meg például azonnal a lehető legjobb orvosi segítséget. Ez a tulajdonos hozzátette, hogy teljességgel támogatja az amerikai válogatottat a továbbiakban is, illetve azt is, amit jelentenek a világ kosárlabdája számára.

Marc J. Spears (Yahoo Sports) információi szerint két szabadügynök, Malcolm Lee és Chris Singleton ma több NBA együttes előtt részt vesznek egy nyílt edzésen. Singleton 2011-ben még első körös volt (1/18), Lee pedig ugyanezen a drafton a második körben kelt el (2/43), de jelenleg egyikőjüknek sincsen csapata.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus