Hírmorzsák 2014-08-13 (21:15)

További infók a menetrendről: az öt karácsonyi meccs, a Cavs évkezdete, Love visszatérése Minnesotába, a nyitónap meccsei. Monroe két max. ajánlatot is kapott más csapatoktól, de fél, hogy a Pistons meccselné őket, ezért nem írta alá azokat, SVG továbbra is reménykedik a hosszútávú megegyezésben. Ballmer szerint kis kockázatú befektetés a 2 milliárdos vételár a Clippersért, nem akarja elköltöztetni a csapatot. Sterling nem adta fel a harcot, de nem sok esélye maradt.

További hírek szivárogtak ki a menetrenddel kapcsolatban a Yahoo Sports jóvoltából. A délelőtti hírekben szereplő négy karácsonyi mérkőzés mellett lesz még egy ötödik is: az Oklahoma City Thunder a San Antonio Spurshöz látogat. A Cleveland Cavaliers a New York Knicks elleni, október 30-ai hazai meccsel kezd, majd 31-én a Chicago Bullshoz látogatnak LeBron Jamesék - a három csapat "körbejátszik" az első három napon, hiszen 29-én a Knicks fogadja a Bullst. A Cavsről annyit tudni, hogy a New York és a Chicago után Portlandbe utaznak majd, Kevin Love pedig január 31-én tér vissza Minnesotába a Cleveland tagjaként. Október 28-án, a szezonnyitón a Spurs - Mavs mellett a Houston Rockets a Los Angeles Lakers vendége lesz.

A hajnali Greg Monroe történet folytatódott napközben is. Jeff Zilgitt (USA Today) információi szerint a Detroit Pistons magasembere két maximum ajánlatot is kapott más csapatoktól, de olyan együttesekről van szó, amelyek nem tudnának reális sign-and-trade ajánlatot tenni a Pistonsnak, így túl nagy lenne annak a veszélye, hogy a Detroit meccseli az offer sheetet. Vincent Goodwill (Detroit News) úgy tudja, hogy a Pistons minden ajánlatot tartana Monroe-ért, úgyhogy a magasember félelme valós, valószínűleg ezért akarja aláírni a QO-t, hogy utána jövő nyáron le tudjon lépni.

Stan Van Gundy közben David Mayónak (MLive) azt nyilatkozta, hogy sem a játékostól, sem ügynökétől nem hallott még semmit, hogy aláírnak egy évre, és ő továbbra is azt szeretné, ha hosszútávú megállapodást kötnének a felek. Mayo információi szerint a többi csapat egyáltalán nem aggódik annyira a Pistons miatt, hogy meccselnék a maximum ajánlatokat, amennyire aggódik Monroe.

A Los Angeles Clippers eladásához tartzik, hogy Steve Ballmer Ramona Shelburne-nek (ESPN Los Angeles) elmondta, a 2 milliárdos vételár szerinte jóval kisebb kockázatot tartalmaz, mint más üzleti befektetései, úgyhogy egyáltalán nem aggódik emiatt. Ballmer azt is elmondta, hogy továbbra sem célja a franchise-t elköltöztetni Los Angelesből.

Bár már a múltat jelenti hivatalosan is, Donald Sterling azért még próbálkozik: ügyvédei segítségével megpróbálja leállíttatni az eladási folyamatot, de a hasonló ügyekben járatos jogi képviselők szerint nagyon kicsi az esély arra, hogy sikerrel járnak. Mint ebből is kiderül, Sterling nem egyezett bele az eladásba, így 100%-os tulajdonrész került Ballmerhez - a korábbi megállapodásban szerepelt egy 10%-os rész, amelyből jótékonysági alapítványt hoztak volna létre, ebben Shelly Sterlingnek vezető szerepe lett volna, de ehhez az kellett volna, hogy az eladásba Donald is beleegyezzen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus