Hírmorzsák 2014-08-15 (21:15)

George sajtótájékoztatót tartott: beszélt a jövőjéről, a sérülésről és a Team USA-ről is. Az amerikai válogatott nem megy Szenegálba augusztus végén az ebola-járvány miatt. A Rockets két évre megállapodott Garciával. Bryant szerint a Cavs ugyanazt a hibát követi el Wigginsszel, mint amit anno a Charlotte vele. A Blazers is szeretné megrendezni a 2017-es vagy 2018-as All-Star hétvégét. A Thunderé a legnehezebb sorsolás - bizonyos szempontból. Besétáltak Ray Allenék házába.

Az Indiana Pacers sztárja, Paul George sajtótájékoztatót tartott ma este. Elmondása szerint nem akarnak visszatérési időpontot kitűzni, legalábbis még nem most. Szerinte súlyos lábtörése nem lesz negatív hatással rá a jövőben. Amikor lenézett a lábára, és látta a csontot, tudta, hogy nagy a baj, de arra gondolt, hogy nem hiszi el, hogy ez pont vele történt meg. Szerinte nem fair az a mennyiségű kritika, amit a Team USA kapott a sérülése miatt, ez egy szerencsétlen baleset volt.

Azt is elmondta George, hogy tisztában van vele, hogy a következő idényt minden bizonnyal kihagyja. 2016-ban ott akar lenni a riói olimpián. Most egy bot van gyakorlatilag a lábában, a bokájánál és a térdénél pedig szögek, hogy egyenesen tartsák. A fájdalomról azt mondta, olyan volt, mintha valaki gázolajjal öntötte volna le a lábát, aztán meggyújtotta volna.

A Team USA egyébként nem utazik Szenegálba augusztus 27-én a nyugat-Afrikában kitört ebola-járvány miatt. Az eredeti tervek szerint ezen a napon kórházakat látogattak volna meg a játékosok és a vezetők az afrikai országban és több különböző eseményen, helyen is feltűntek volna. A szövetség elnöke, Jerry Colangelo azt nyilatkozta, hogy mind nagyon csalódottak, hogy nem utazhatnak Szenegálba, pedig már minden elő volt készítve a 27-ei "országjárásra".

Az El Caribe értesülései szerint a Houston Rockets megegyezésre jutott Francisco Garciával, a swingman 2 évre valamivel több mint 3.5 millió dollárt fog kapni.

A Los Angeles Lakers inkonja, Kobe Bryant úgy gondolja, hogy Andrew Wiggins elcserélése Kevin Love-ért nagyon sokban hasonlít arra a szituációra, amikor a Charlotte Hornets döntött úgy, hogy elcserélik a Lakershez. Bryant azt nyilatkozta, hogy szerinte a Cleveland ugyanazt a hibát fogja elkövetni az idei 1/1-es elcserélésével, amit elkövetett nála a Charlotte.

Ha már a Charlotte Hornets: nemcsak ők, hanem a Portland TrailBlazers is benyújtotta pályázatát a ligához, szeretnék ők is megrendezni a 2017-es vagy a 2018-as All-Star hétvégét.

Egy érdekes statisztika: Ed Kupfer számításai alapján az Oklahoma City Thunderé a legnehezebb sorsolás a következő idényben azt számolva, hogy hányszor játszanak úgy majd, hogy kevesebb a pihenőidejük, mint az ellenfelüknek - ők mindössze 10-szer játszanak például olyan együttesek ellen, akiknek nem lesz pihenőnapjuk előtte, míg a Utah Jazznél ez a szám 30. Ez alapján a lista alapján a Los Angeles Clippersé a második legnehezebb sorsolás, míg a legjobb helyzetben a Minnesota Timberwolves, az Atlanta Hawks, a Milwaukee Bucks és a Toronto Raptors lesznek.

A végére egy kis bulvár: Ray Allen háza nem volt zárva, a szomszédban bulit tartottak, pár fiatal pedig úgy gondolta, megnézik, hogyan is él egy sztár igazából. Bementek Allen házába, ahol a felesége és a gyerekei aludtak. Az asszony felriadt, sikoltozni kezdett, mire a fiatalok elrohantak. A rendőrség könnyen megtalálta őket, kihallgatták az érintetteket, de nem történt semmi különös, hiszen egyrészt nem törtek be, másrészt nem vittek el semmit. Allen felesége ettől függetlenül gondolkodik a feljelentésen birtokháborítás miatt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus