Hírmorzsák 2014-08-30 (21:00)

Ray Allent a Spurs is szeretné megszerezni. A Hawks Branddel tárgyal, hogy náluk folytassa. A Pacers centert keres, négy jelöltjük van. Glen Taylor megint Love-ról beszélt: az egészségi állapota miatt nem akart neki ötéves szerződést adni, és szerinte a legjobb szezont futották volna, ha marad. Team USA Top10 jelenet a felkészülési meccsekről (videó) és Harden, valamint Irving dobópárbaja edzésről (videó).

A reggeli morzsa is Ray Allennel indult, és az esti is vele kezdődik, ugyanis Marc Stein (ESPN) információi szerint a San Antonio Spurs is érdeklődik a dobóhátvéd iránt, aki a 2013-as nagydöntő hatodik meccsén dobott hármasával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nem lett bajnok a texasi együttes abban az esztendőben.

A címvédő jó pozícióban van, ha szeretné Allent megszerezni, hiszen messze a legtöbbet ők tudják ajánlani neki - a Cleveland Cavaliers és a Los Angeles Clippers is csak veterán minimumot kínálhat Allennek, míg ők az 5.3 milliós MLE-t is oda tudják neki adni. Allen korábban azt nyilatkozta, hogy olyan csapathoz akar menni, ahol tapasztalt tréner van, ahol tudja, milyen ritmusra, stílusra számíthat, márpedig ennek a követelménynek Gregg Popovich megfelel. Ettől függetlenül LeBron James miatt még mindig a Cavs tűnik befutónak, amennyiben nem vonul vissza a minden idők legtöbb tripláját értékesítő kosaras.

Az Atlanta Journal Constitution forrásai szerint az Atlanta Hawks egy másik olyan kosarassal tárgyal, akinél egyelőre nem tudni, egyáltalán folytatja-e karrijerét - ők Elton Brandet szeretnék meggyőzni, hogy még ne hagyja abba a profi kosarazást, és folytassa náluk a következő idényben is. Brand tavaly is a Hawksnál játszott, akkor 5.7 pontot és 4.9 pattanót átlagolt mérkőzésenként.

A Sportando értesülései szerint az Indiana Pacers centert keres - ami nem meglepő, tekintve hogy Roy Hibbertet el akarják cserélni, Ian Mahinmi pedig most sérült le hónapokra. Négy középjátékos közül fog választani a Pacers, és az egyik közülük a tavaly Izraelben és Bulgáriában játszó Josh Crawford.

A Minnesota Timberwolves tulajdonosa, Glen Taylor nem nagyon tud leszállni Kevin Love-ról. A tulaj a Star Tribune-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy az erőcsatár egészségi állapota miatt sem akart neki 2012 nyarán 5 éves szerződést adni. Taylor szerint most sem biztos abban, hogy egészséges tud maradni Love hosszútávon, és ezt a Clevelandnek is szem előtt kellene tartania, amennyiben ötéves maximum kontraktust akarnak adni a játékosnak.

Taylor azt mondta, hogy Love maga nem kért cserét, ám ügynöke, Jeff Schwartz közölte ezt a kérelmét Flip Saunders elnökkel. A tulaj azt mondta, nem beszélt a játékossal az idény vége óta, de szerinte jó viszonyban vannak most is. Taylor szerint Love karrierjének legjobb idényét futották volna, ha marad. Négy csapat kereste meg őket komoly ajánlattal, de a Clevelandé volt az, ami hosszútávon a legtöbb lehetőséget rejtette számukra, és szerinte Saunders a lehető legtöbbet hozta ki a dologból.

A végére két videó, még mielőtt megkezdené szereplését a Team USA a spanyolországi világbajnokságon. Az egyik egy Top10 az amerikai válogatott 4 felkészülési meccséről:

A második pedig egy kis dobópárbaj James Harden és Kyrie Irving között edzésen:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus