Hírmorzsák 2014-09-07 (21:30)

A Hawks is eladósorba került, miután a tulajdonos rasszista kijelentéseket tett 2012-ben. Brett Brown megnézte Dario Saricot a vb-n, szerinte már most alkalmas lenne az NBA-re a horvát játékos. A Boston elnöke Smartot és James Youngot dicsérte. Jared Sullinger Evan Turnerről beszélt. Cousins fel akarja használni a Team USA-nél szerzett tapasztalatait, hogy minél jobb játékos legyen. Tylert kitette a Kings. Ayonnak jobb ajánlatai vannak Európából. Ryan Hollins a Heattel találkozott, érdeklődik iránta a Bulls, a Kings és a Spurs is.

Újabb csapatot fognak eladni, miután a liga kijelentette, hogy az Atlanta Hawks többségi tulajdonosa, Bruce Levenson 2012-ben egy e-mailben rasszista kijelentéseket tett. A tulajdonosok a múlt hétvégén találkoztak New Yorkban, és döntöttek - állítólag Levenson beleegyezett a döntésbe, ráadásul ő "adta fel" magát. Az adásvételig Steve Koonin, a csapat vezérigazgatója a legfőbb vezér. Levenson elnézést kért az e-mailben leírt dolgok miatt, Koonin pedig külön közleményben írta le, hogy az Atlanta Hawks teljesen elhatárolódik a Levenson által leírtaktól.

A Sacramento Kings hivatalosan is kitette keretéből Jeremy Tylert. Két napig lesz waiveren a center, utána szabadon igazolható. A mexikói magasember, Gustavo Ayon az NBA-ben akar maradni, de Marc Stein (ESPN) forrásai szerint egyelőre jobb kondíciókat ajánlanak neki Európából. Ryan Hollins tegnap a Miami Heattel találkozott, de a Yahoo Sports értesülései szerint érdeklődik iránta a Sacramento Kings, a Chicago Bulls és a bajnoki címvédő San Antonio Spurs is.

A Philadelphia Sixers vezetőedzője, Brett Brown Spanyolországban járt a világbajnokságon, hogy megnézze az idei drafton kiválasztott Dario Saricot. Brown szerint a horvát játékos elég jó ahhoz, hogy azonnal elkezdhetné NBA karrierjét. A Sixersnél most minden a játékosok fejlesztéséről és a lehetőségek megadásáról szól. Olyan jók akarnak lenni a sporttudományban, amennyire csak lehetnek, és mindent megtesznek azért, hogy a fiatal játékosaik fizikálisan, valamint kosárlabda szempontok alapján is a lehető legjobban fejlődjenek. Reménykednek benne, hogy minél előbb csatlakozik hozzájuk, és együtt tud fejlődni Saric is a többiekkel.

A Boston Celtics elnöke, Rich Gotham az ESPN Bostonnak adott nyilatkozatában két első körös újoncukat dicsérte. Gotham elmondása szerint imádja Marcus Smart játékát, mert nagyon keményen odateszi magát minden meccsen, és imádja felvenni a versenyt az adott ellenféllel. James Youngot nemrég látta először játszani, de több hármast is bedobott méterekkel a triplavonul mögül, és úgy gondolja, ezt a képességét tudják majd használni.

A Boston magasembere, Jared Sullinger A. Sherrod Blakely-vel (CSNNE) többek között új csapattársáról, Evan Turnerről beszélgetett. Sullinger szerint természetes, hogy most mindenki egy kicsit lenézi Turnert az előző szezonban történt csere és azután, ahogyan az Indiana Pacers játszott. Szerinte félreértik az emberek Turnert, ő évek óta ismeri: nagyszerű kosaras, nagyszerű csapattárs, és csak a győzelem érdekli.

A Sacramento Kings sztárja, DeMarcus Cousins a Sacramento Bee munkatársának elmondta, nagyon bízik benne, hogy a Team USA-nél szerzett tapasztalatokat ő és Rudy Gay is hasznosítani tudják majd a szezon folyamán. Cousins azt mondta, az a célja, hogy minél többet "felszedjen" a válogatottnál, amit a Kingsnél majd az idényben fel tud használni. Elmondása szerint a liga legjobbjai közé tartoznak azok, akik most a válogatott vezérei, és mindent fel akar használni a most tanultakból azért, hogy jobb játékos lehessen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus