Hírmorzsák 2014-10-02 (10:30)

Melo szerint LeBronnal és Duranttel egy szinten van, a kritikusai pedig soha nem értek el semmit. Noah gyorsan túllépett azon, hogy Anthony nem a Bullst választotta, tetszik neki a Chicago jelenlegi kerete. Willis Reed szerint 2015-ben PO-ba jut a Knicks, meg lett volna lepve, ha Carmelo elhagyja a csapatot. Pierce Cassell-lel és Harringtonnal beszélte meg, érdemes-e Washingtonba szerződnie. A Hawks már Millsap megtartására készül. Ryan Kelly bal combja meghúzódott, határozatlan időre kiesett a játékból. A Clippers nem versenyzik már Ray Allen kegyeiért. Mensah-Bonsu otthagyta a Denver edzőtáborát.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a New York Knicks játékosa, Carmelo Anthony a legalulértékeltebb szupersztárnak gondolja magát, most jöjjenek az interjúból további részletek. Melo elmondása szerint ez nem számít neki, tudja, hogy mire képes, hogy mennyi munkát és energiát fektetett ebbe bele, és azt is, hogy milyen kiegyensúlyozottan csinálta eddig a dolgát. Nem nagyon érdekli, hogy szupersztárként alulértékelik-e vagy megkapja-e a megfelelő elismerést, ugyanis ha minden rendben fog menni, meg fogja kapni.

Megkérdezték tőle, hogy zavarja-e az, hogy nem kezelik ugyanazon a szinten, ahol LeBron James és Kevin Durant van. Anthony erre azt mondta, hogy ő tudja, hogy ott van ugyanebben a csoportban, úgyhogy egyáltalán nem idegesíti a dolog. Ezek a kritikák szerinte olyan emberektől jönnek, akik valószínűleg soha nem értek el semmit, akik csak ülnek és egész nap írják a cikkeket, ráadásul ők azokból az emberekből élnek, akik a kosárpályán teljesítenek. Nem érdekli, hogy a helyén kezelik-e, ő minden meccsen a tőle telhető legtöbbet fogja nyújtani.

A Chicago Bulls francia centere, Joakim Noah is Carmelóról beszélt - a középjátékos többször is próbálta meggyőzni Anthonyt, hogy igazoljon hozzájuk, végül Melo mégis a New Yorkban maradás mellett döntött. Noah azt mondta, egyáltalán nem volt elkeseredve, megkeresett másokat is, nemcsak Anthonyt - akit egyébként kiváló játékosnak tart. Elmondása szerint ha valaki szabadügynök lesz, általában ő az első, aki felhívja. Carmelo olyan döntést hozott, ami számára és családjának a legjobb. Ő azonnal túllépett a dolgon, és nagyon tetszik neki a jelenlegi keret. Szerinte olyan tehetségű a Bulls jelenlegi állománya, hogy nagy dolgokra lehetnek képesek.

A Knicks legendája, Willis Reed az SNY.tv-nek nyilatkozott, amelyben elmondta, szerinte Phil Jackson a megfelelő ember arra, hogy nyerő csapatot csináljanak New Yorkban, illetve szerinte idén bejutnak a PO-ba az új vezetőedző, Derek Fisher irányításával. Reed azt is hozzátette, mindig is úgy gondolta, hogy Melo hosszabbít a Knicksszel,  szerinte a kiscsatár szereti a várost és a szurkolókat is. Nagyon meg lett volna lepve és csalódott is lett volna, ha mégis távozik Anthony, nem is nagyon gondolkodott ebben Reed.

A New Yorkból Washingtonba lelépő Paul Pierce a Wizards akkori segédedzőjével, Sam Cassell-lel és Al Harringtonnal beszélte meg, érdemes-e a fővárosba igazolnia és esetleg ott befejeznie karrierjét. Pierce elmondása szerint ők győzték meg arról, hogy együtt lehet dolgozni a srácokkal, Bradley Beallel és a többiekkel. Kérdezte arról is Harringtonékat, hogy milyen a kultúra a csapatnál, milyen a hangulat az öltözőben, ők pedig azt mondták neki, hogy nagyon fogja kedvelni ezt a társaságot

Az Atlanta Hawks erőcsatára, Paul Millsap csak jövő nyáron lesz szabadügynök, de a csapatnál már készülnek megtartására - valószínűleg lesz konkurenciájuk bőven Millsap előző idényéből kiindulva. Mike Budenholzer vezetőedző azt mondta, mindent meg fognak próbálni annak érdekében, hogy Millsappel új szerződést tudjanak kötni, nagyon fontos láncszeme az együttesnek, nagyon jól illeszkedik a játékukba, erről pedig rendszeresen beszélgetnek is vele.

A Los Angeles Lakers magasemberének, Ryan Kellynek meghúzódott a bal combhajlítója, ezért határozatlan ideig nem edzhet.

Los Angeles másik csapata, a Clippers kihúzta magát a Ray Allenért folytatott küzdelemben harcolók közül, legalábbis a gárda elnöke és vezetőedzője, Doc Rivers azt nyilatkozta, hogy Allen soha nem is volt esélyes a 15. helyre a keretben, mert nagyon sok a dobóhátvédjük így is.

Pops Mensah-Bonsu denveri kalandja gyorsan véget ért, ugyanis a brit magasember elhagyta a Denver Nuggets edzőtáborát - azt nem tudni pontosan mi miatt, csak hogy személyes okok játszottak ebben szerepet, és azt, hogy nem tér már vissza a csapathoz Mensah-Bonsu.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus