Hírmorzsák 2014-10-08 (21:45)

Vogellel többéves hosszabbítást írt alá a Pacers. Bosh nem foglalkozik már LeBronnal, csak a jelenlegi csapattársaival, nem is beszéltek, mióta James otthagyta a csapatot. Irving megsérült. Amare újra domináns magasember akar lenni. Matt Barnes majdnem 10 kilót fogyott. A Knicks leigazolta DJ Mbengát.

Az Indiana Pacers új, többéves szerződést kötött vezetőedzőjével, Frank Vogellel - összegről vagy pontos szerződéshosszról egyelőre nem tudni semmit. Vogel megnyugodhat, hiszen jelenlegi kontraktusának utolsó évébe lép egy kifejezetten gyengének tűnő állománnyal, így azonban nyomás nincs már rajta. 2011 januárjában vette át a gárda irányítását a tréner, azóta egyszer keleti elődöntőt, egyszer pedig keleti döntőt játszottak. Vogel és az elnök, Larry Bird is nyilatkoztak, mindketten az ekkor szokásos kötelező köröket futották meg, nagyon örülnek a további közös munkának.

A New York Knicks centerposzton "erősített", legigazolták ugyanis DJ Mbengát. A belga középjátékos 7 idényt játszott a ligában, a legutóbbi két évet pedig Kínában és a Fülöp-szigeteken töltötte.

A Cleveland Cavaliers és a Miami Heat szombaton, Brazíliában csapnak majd össze egymással, ennek apropójából készítettek interjút Chris Bosh-sal, aki elmondta, nem beszélt még LeBron Jamesszel, mióta utóbbi otthagyta a floridai együttest. Bosh úgy fogalmazott, hogy a saját csapatára akar koncentrálni, megpróbál vezér lenni az öltözőben, márpedig aki nem a Heat keretének tagja, arra alig vagy leginkább egyáltalán nincs ideje. A magasember úgy gondolja, óriási felhajtás lesz a meccs körül, de ő csak egy újabb lehetőséget lát arra, hogy fejlődhessenek, semmi mást. Tudják, milyen körülmények lesznek ekörül a meccs körül, de megvan a jelenlegi csapatuk, amit megpróbálnak a lehető legjobbá tenni. A múlt az a múlt, megpróbálnak túllépni ezen.

Még mielőtt a másik csapat, a Cleveland Cavaliers elutazott volna Brazíliába, irányítójuk, Kyrie Irving megsérült - járógipszet viselt a kosaras a városnézésen, de állítólag semmi komolyabb baja nincs, egy MRI-t és egy röntgent is elvégeztek rajta, és egyik sem mutatott ki elváltozást.

A Knicks erőcsatára, Amare Stoudemire a NorthJersey.com-nak adott interjút, amelyben elmondta, újra domináns akar lenni. STAT szerint az előző idény nem volt egyszerű, de a mostani egy másik történet lesz. Sokkal jobban érzi magát, mint tavaly, egészséges és erős, úgyhogy teljesen más lesz szerinte ez a szezon. Az a célja, hogy olyan formában legyen, mint mikor a liga domináns magasemberei közé tartozott, mert fizikailag úgy érzi magát, mint akkor. Úgy érzi, az emberek elfelejtették a sérülései miatt, milyen is volt például Phoenixben, de az ő dolga az, hogy emlékeztesse őket.

A Los Angeles Clippers kiscsatára, Matt Barnes az LA Timesnak mondta el, hogy a nyáron 20 fontot (majdnem 10 kilót) fogyott. A kiscsatár elmondása szerint egy jóga órára járt, ahol rajta kívül csak 45-60 éves idős hölgyek voltak, mindenki úgy is nézett rá, mintha eltévedt volna, az órák azonban sikeresek voltak. Most 210 font (95 kiló), utoljára 10-es vagy 11-es korában volt ilyen könnyű, és teljesen egészséges is - nem úgy, mint az előző idény első felében.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus