Hírmorzsák 2014-10-10 (21:30)

Bosh szerint Love-nak nehéz és idegesítő lesz LeBron mellett játszani - legalábbis eleinte biztosan. Irving nem játszik holnap bokasérülése miatt. Stephenson sírt, amikor megmondta a Pacersnek, hogy elhagyja őket, de Jordan lenyűgözte a személyes találkozáskor. Fisher Bargnanit dicsérte, szerinte sok csapatnak jelent majd matchup-problémát. MCW még hetekre van a visszatéréstől. Iguodala eltörte az orrát, de meccset nem hagy ki. Clarkson a vádlija miatt egy hétre out, Humphriesnak pedig a kisujját műtötték, ő 3-4 hétre esett ki. Rose kihagyott egy-két edzést, Brooks pedig azt hitte, Ray-nek hívják McDermottot. Új NBA-reklám a szezonra hangolódva (videó).

A Miami Heat magasembere, Chris Bosh azt nyilatkozta a Bleacher Reportnak, hogy szerinte Kevin Love-nak nehéz dolga lesz, ha meg akarja szokni a LeBron James melletti játékot. Bosh szerint sokkal nehezebb megtenni, hogy valaki hátralépjen a vezérszerepből, mint amennyire ez kívülről látszik, mert hozzászoksz ahhoz, hogy milyen módon játszol, milyen helyzeteket vállalsz és alakítasz ki magadnak, ilyenkor pedig ezekről le kell mondani a csapat érdekében, teljesen meg kell változtatni a támadójátékot. Hiába láthatta például Love, mi a recept, Bosh szerint vannak olyan dolgok, amelyeket mindenkinek magának kell megtanulni. Ez nagyon nehéz és idegesítő is, ezzel pedig meg kell küzdenie majd Love-nak.

A Cavs-Heat sztorihoz tartozik, hogy Kyrie Irving nem játszik a két csapat holnapi, Brazíliában rendezendő találkozóján.

A Charlotte Hornets új hátvédje, Lance Stephenson a Bleacher Reportnak elmondta, sírt, mikor közölte az Indiana Pacersszel, hogy elhagyja őket a Hornets kedvéért, de azt is elmesélte, hogy az győzte meg, hogy a tárgyaláson váratlanul megjelent Michael Jordan. Stephenson úgy fogalmazott, hogy szédült, mikor kezet fogott Jordannel - nagyon ideges volt, hiszen azzal az emberrel foghatott kezet, aki nagyjából mindenki példaképe, aki kosárlabdázott. Azt hitte, soha nem fog vele összefutni, de mikor találkoztak, beszéltek és kicsit jobban megismerte, az a világ legjobb érzése volt számára.

A New York Knicks vezetőedzője, Derek Fisher a tegnap hajnali, Boston Celtics elleni mérkőzést követően Andrea Bargnanit dicsérte. Fisher szerint aktívan, sokoldalúan játszott az olasz, tetszett neki, amit látott Bargnanitól. A tréner szerint játékosa tud dobni és a betöréseket is meg tudja oldani, 4-es és 5-ös poszton több csapatnak is problémát jelenthet. Bargnani annyit tett hozzá, hogy jó volt 10 hónap után újra pályára lépni és játszani. Sokat kell még dolgozniuk, sok mindent kell még tanulniuk, így szerinte meccsről meccsre fognak javulni, de azt tudták is, hogy a jó játék nem fog egyik napról a másikra megjönni.

A Philadelphia Sixers vezetőedzője Brett Brown a CSN Philadelphiának nyilatkozott irányítója, Michael Carter-Williams állapotáról. Brown szerint erősebb lett MCW válla - ezzel volt sérült a szezon vége óta -, jobb az állóképessége, gyorsasága, úgy érzi, azon az úton van, amit előre elterveztek neki. Hogy mikor kezdhet el ütközésekkel együtt, 5-5 ellen edzeni, arra Brown azt mondta, hogy szerinte még hetekre van ettől.

A Golden State Warriors swingmanje, Andre Iguodala eltörte az orrát a péntek hajnali, Los Angeles Lakers elleni összecsapáson - ettől függetlenül elvileg hétfő hajnalban, a csapat következő előszezonmeccsén már pályára léphet Iguodala.

Két játékos nem járt ennyire jól. A Los Angeles Lakersnél Jordan Clarkson sérült meg a Warriors elleni találkozón, meghúzódott a bal vádlija, emiatt egy hétig kiesett a játékból. Másrészt a Washington Wizards magasembere, Kris Humphries tegnap műtéten esett át, rendbe hozták az idegsérülését a jobb kisujjában, ezért 3-4 hétig nem lesz bevethető.

A Chicago Bullsnál is zajlik az élet, igaz, a korábbiakhoz képest kevésbé eseménydúsan. Derrick Rose kihagyott egy-két edzést térdfájdalmak miatt, de a hivatalos verzió szerint ugyanolyan elővigyázatosságról van csak szó, mint amilyen volt a Team USA edzőtáborában - utána Rose 16 nap alatt 9 mérkőzést játszott a vb-n. Másrészt Aaron Brooks Ray-nek hívja Doug McDermottot, mert azt hitte, az a neve. Mióta rájött, hogy nem, azóta is így hívja, és elmondása szerint McDermottnak nincs túl sok választása, hogy tűri-e, mivel újonc.

A végére pedig az új NBA reklám, készüljünk mindannyian a szezonra:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus