Hírmorzsák 2014-11-01 (21:30)

Westbrookot megműtötték, 4 hét múlva vizsgálják újra. Glen Taylor és Rubio beszéltek a spanyol új szerződéséről. Brandon Knight csalódott, de nem haragszik a Bucksra, amiért nem sikerült megállapodniuk a hosszabbításban. Gatorade vagy Powerrade? Griffin ingyenpontja a Lakers ellen (videó). Goran Dragic pedig megpróbálta megviccelni a többieket a Sunsnál, nem mindenki vette poénra (videó).

Az Oklahoma City Thunder irányítóját, Russell Westbrookot megműtötték ma. Egyelőre a csapat nem ad ki hivatalos visszatérési időpontot, de egy hónapig biztosan harcképtelen lesz Westbrook, mivel 4 hét múlva fogják megvizsgálni jobb kezét, hogy milyen állapotban van, ekkor döntenek majd arról, milyen ütemben térhet vissza. Ez azt jelenti, hogy legalább 15 meccset kihagy, ezeken a találkozókon pedig nem lesz Kevin Durant sem, két sztárja nélkül kell tehát a Thundernek teljesíteni.

A Minnesota Timberwolves tulajdonosa, Glen Taylor Jon Krawczynskinek (The Associated Press) nyilatkozott Ricky Rubio hosszabbításával kapcsolatban. Szerinte a spanyol játékmester nagy magas elvárásokkal érkezett hozzájuk, és rögtön meg is mutatta, miért tartották olyan sokra. Sajnos az első idénye végén megsérült, de nagyon keményen dolgozott, hogy visszatérhessen, és úgy érzik, hosszú és sikeres pályafutás elé néz. Nagyon fontos része Rubio a franchise-nak, és nagyon örülnek annak, hogy hosszútávra sikerült lekötniük, és hogy együtt fejlődhet, dolgozhat azzal a fiatal kerettel, ami most rendelkezésükre áll.

Maga az érintett azt mondta, hogy tudja, a nagyobb szerződés nagyobb nyomással jár együtt, többet keres, így jóval többet is kell mutatnia, be kell bizonyítania, hogy megérte ezt a pénzt. Meg kell mutatnia, miért kapott ekkora összeget, úgyhogy szerinte természetes, hogy nagyobb lesz rajta a teher. Jobb vezető akar lenni, és szeretné a csapatot magasabb szintekre juttatni. Van egyébként Rubio szerződésében egy 1 millió dolláros teljesítménybónusz is, amelynek nagyrésze dobásmutatókhoz van kötve, leginkább a mezőnyszázalékhoz és a büntetőszázalékhoz.

A Milwaukee Bucks irányítója, Brandon Knight Charles F.Gardnernek (Milwaukee Journal Sentinel) elmondta, csalódott, amiért nem sikerült megállapodnia a csapattal a hosszabbításban. Úgy érzi, nem lesz rajta extra teher, mert előbb vagy utóbb, de megkapja a neki járó pénzt. Szerinte egyáltalán nincs feszültség közte és a csapat között az eredménnyel nem záruló tárgyalások miatt. Szereti a Buckst, szerinte jó csapatuk van, és folyamatosan fejlődnek, szeretne egy ilyen gárda része lenni. Reméli, hogy nyáron újrakezdik a beszélgetéseket, és akkor egyezségre jutnak.

A Cleveland Cavaliersnél történt egy-két furcsaság. Egyrészt kikaptak a New York Knickstől a hazai szezonnyitójukon, amire senki nem számított, másrészt ezen a meccsen az egyik alkalmazottjuk a Gatorade-t Powerrade-s üvegekbe töltötte át, így lettek "felszolgálva". A csapatnak előbbivel van szponzori szerződése, és egyelőre ők sem tudják, mi történt, vizsgálják az esetet.

A végére pedig még két videó.

A hajnalban játszott Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers összecsapáson született az idei szezon egyik legkönnyebb két pontja, miután a Lakers játékosai még megbeszélést tartottak a pályán, amikor Blake Griffin már megkapta az oldalvonali bedobást a palánk alatt:

A Phoenix Suns hátvédje, Goran Dragic pedig megpróbált ráijeszteni csapattársaira, vezetőedzőjére, illetve a csapat tulajdonosára, Robert Sarverre is egy kisebb T-Rex-szel - Sarver annyira "nem élte" a tréfát:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus