Hírmorzsák 2014-11-09 (22:00)

Scott szerint kevésbé kellene Kobe-ra támaszkodniuk a támadásokban, Bryant ugyanezt szeretné. Dellavedova 4-6 hétre kiesett a Cavsnél MCL-húzódás miatt, Waiters a háta miatt kihagyhatja a Pelicans elleni meccset. Arthurt egy meccsre eltiltotta a liga. Leonard látása még mindig nem teljesen tiszta, lehet, hogy az egész szezonban nem is lesz az. A Memphis a D-Ligába küldte Adamset és Stokest, a Celtics Powell-lel tette ugyanezt.

A Los Angeles Lakers vezetőedzője, Byron Scott a Los Angeles Timesnak azt nyilatkozta, több emberrel is beszélt, és egyetértettek abban, hogy talán kevésbé kellene Kobe Bryantre támaszkodniuk a támójátékban, jobban be kellene vonnia a sztárnak a többieket is. Scott szerint Kobe-t is megkérdezhetik erről az újságírók, mert szerinte ő is azt szeretné, ha a csapattársai nem "hódolnának be" neki, elvállalnák a dobásaikat, ha rendes dobóhelyzetben vannak, és nem passzolnák neki tovább.

A Cleveland Cavaliersnél sokasodnak a gondok. A csapat nem kezdte túl jól az idényt, a keddi, Portland TrailBlazers elleni meccsen pedig megsérült Matthew Dellavedova is. A hátvéd bal térdében húzódott meg az MCL térdszalag, így 4-6 hétig játékképtelen lesz. Ugyanide tartozik, hogy Dion Waitersnek a hátával vannak gondok, így kérdéses, hogy pályára léphet-e kedd hajnalban, a New Orleans Pelicans ellenében.

Ha már Waiterst: a Denver Nuggets erőcsatárát, Darrell Arthurt egy meccsre eltiltotta a liga, miután a Cleveland Cavaliers elleni összecsapáson megütötte a Cavs hátvédjének hátát, amikor az ohióiak dobóhátvédje egy ziccerhez ugrott fel.

A San Antonio Spurs kiscsatárának, Kawhi Leonardnak még mindig problémája van a jobb szemével, látása még néha homályos. Az orvosok azt mondták a döntő MVP-jének, hogy ez idővel magától is rendbe jön, és semmit nem tudnak tenni ellene, úgyhogy csak várhatnak. Leonard annyit mondott, hogy játszania kell, majd hozzászokik és akkor visszanyeri majd ritmusát. Azt is hozzátette, hogy lehet, egészen nyárig nem lesz teljesen tiszta látása, úgyhogy muszáj játszania, nem várhat tovább az oldalvonal mellett.

A Memphis Grizzlies a D-Ligába, az Iowa Energyhez irányította Jordan Adamset és Jarnell Stokest is, mindkét újonc először kerül le idén. A Boston Celtics is a D-Ligába irányított egy játékost, Dwight Powell a Maine Red Clawsnál készül már.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus