Hírmorzsák 2014-11-14 (23:15)

MKG jobb lába nem reagál jól a terhelésre, két meccset biztosan kihagy. Love a Lakers-pletykát, Rivers pedig az MWP-híreket cáfolta. Garnett meg akarja venni a Wolvest visszavonulását követően. Mark Jackson szerint a Warriors eladott labdáinak száma nem mostanában fog csökkenni, Steph Curry pedig nem Magic Johnson, legalábbis játékstílusra biztos nem. Kirköt a D-Ligába küldte a Cavs.

A Charlotte Hornets bejelentette, hogy Michael Kidd-Gilchrist jobb lába a terhelésre nem éppen a legjobban reagál. Egyelőre nincs törés, illetve nem lehet tudni, de a komolyabb problémák elkerülése végett a Charlotte mostani, idegenbeli túrájának utolsó két mérkőzését kihagyja a kiscsatár. További vizsgálatok várnak MKG-re, utána lehet majd többet tudni pontos állapotáról és felépülési idejéről.

A Cleveland Cavaliers erőcsatára, Kevin Love tagadta azokat a Bulls.com-tól származó információkat, miszerint a Los Angeles Lakersbe igazoláson gondolkodik, legalábbis a nyár folyamán ezt tervezi - elmondása szerint fogalma nincs, honnan röppent fel ez a pletyka, amelynek szerinte semmi alapja nincs.

Szintén a Cavshez tartozik, hogy az idén két meccsen pályára lépő Alex Kirköt a D-Ligába, a Canton Charge-hoz irányították.

A Los Angeles Clippers elnöke és edzője, Doc Rivers is tagadott, méghozzá azt, hogy érdeklődnének Metta World Peace iránt. Ben Bolch (Los Angeles Times) rákérdezett MWP-re Riversnél, aki egy "kicsoda?" válasszal intézte el a pletykát, és annyit mondott, hogy ugyan hallotta, hogy ez most a legutóbbi hír velük kapcsolatban, de ennyiben is hagyná a dolgot.

A Brooklyn Nets magasembere, Kevin Garnett Marc J. Spearsnek (Yahoo Sports) elárulta, ha visszavonul, össze akar rakni egy befektetői csoportot, és meg akarja venni a Minnesota Timberwolvest. Mint ismert, KG-t az 1995-ös drafton húzta a Minny, és 12 szezont húzott le a franchise-nál. 315 millió dollárt keresett karrierje alatt, de ez csak az NBA csapatoktól kapott fizetése, a szponzori pénzek nincsenek benne. A Forbes 430 millió dollárra becsülte januárban a franchise-t, de az új TV-szerződés várhatóan sokat dob majd a csapatok értékén. Glen Taylor tulajdonos májusban lenyilatkozta, hogy egy kisebbségi tulajdonrészt szeretne eladni a közeljövőben valakinek, akinek később opciója lenne megvásárolni az egész Timberwolvest.

A Golden State Warriors előző edzője, Mark Jackson a Bleacher Report Radióban azt nyilatkozta, hogy nem nagyon követi volt csapata mérkőzéseit, de érzése szerint az oaklandiak problémái a sok eladott labdával nem fognak egyhamar megoldódni, egyszerűen a csapat stílusa miatt. Úgy gondolja, Steph Curry egy kiváló játékos, de nem Magic Johnson, nem lenne szerencsés, ha azt kérnék tőle, hogy olyan stílusú irányító legyen, mint ahogyan ez fordítva is igaz Jackson szerint. A jelenleg kommentátorként dolgozó szakember szerint Curry kiváló scorer, jó dobó, és képes is egyes poszton játszani, de mindig is sok eladott labdája lesz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus