Hírmorzsák 2014-11-16 (22:45)

Gay 3 évre 40 millióért hosszabbított a Kingsszel. Aaron Gordon bal lábfeje eltört, határozatlan időre out. Douglas-Roberts Achillesével van gond. A Spurs is rámegy Marc Gasolra, ha Duncan visszavonul. Beal pénteken, a Cavs ellen térhet vissza. Covingtont leigazolta a Sixers, Chris Johnsont tették ki a keretből. D-Liga leküldések (Jerrett, James Young, Dwight Powell, Henry, Clarkson).

A Sacramento Kings meglepően jó áron, 3 évre 40 millió dollárért hosszabbított Rudy Gay-jel. A kiscsatár jelenlegi szerződése 2015 nyarán lejár, új kontraktusa pedig 2017/18-ra játékosopciót tartalmaz. Gay idén eddig kitűnően játszik, és a Kings számára fontos volt, hogy megmutassák, képesek húzóembereket, sztárokat a csapatnál marasztalni.

Az Orlando Magic 1/4-es újonca, Aaron Gordon lesérült a ma hajnali, Washington Wizards elleni találkozón. A fiatal játékos bal lábában tört el egy csont, így határozatlan időre kiesett a játékból - valószínűleg heteket, hónapokat kell kihagynia.

A Bleacher Report információi szerint a Los Angeles Clippers swingmanje, Chris Douglas-Roberts is nehéz idők elé néz, mivel részleges szakadás van az Achillesében - fájdalmai voltak már az edzőtábor óta. Azt nem tudni egyelőre, pontosan mi a sorsa, mennyit kell kihagynia, de ez sem tűnik egy rövidtávon gyógyuló problémának.

Frank Isola (New York Daily News) információi szerint bár a New York Knicks is kiszemelte magának, Marc Gasolra a San Antonio Spurs is rá fog mozdulni a nyáron, amennyiben Tim Duncan visszavonul. Komoly esély van arra, hogy mindettől függetlenül a spanyol center marad a Memphis Grizzliesnél, hiszen ők adhatják neki a legtöbb pénzt, ráadásul nagyon népszerű a közösségben, és hosszú évek óta él a városban - már középsuliba is oda járt.

A Washington Wizards dobóhátvédje, Bradley Beal abban reménykedik, hogy jövő pénteken, a Cleveland Cavaliers ellen be is mutatkozhat az idei szezonban - akkor lesz pont 6 hete, hogy eltörte bal kezét -, ezen a héten elkezdte az edzéseket.

A Philadelphia Sixers hivatalosan is leigazolta Robert Covingtont - ehhez azonban Chris Johnsont ki kellett tenniük keretükből.

Több játékosmozgás is volt a D-Liga irányába. Az Oklahoma City Thunder az Oklahoma City Blue-hoz irányította Grant Jerrettet. A Boston Celtics James Young és Dwight Powell esetében döntött úgy, hogy jobb lesz nekik egy rövid ideig a Maine Red Clawsnál a több játékidő miatt. A Los Angeles Lakers Jordan Clarksont és Xavier Henryt küldte a Los Angeles D-Fendershöz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus