Hírmorzsák 2014-11-23 (21:45)

LeBron vállalja a felelősséget a Cavs gyengébb kezdéséért. A Cleveland Kirilenko iránt érdeklődik. Gibsont hazaküldte a Bulls, bal bokáját tovább vizsgálják, Rose, Hinrich és Gasol holnapi játéka kérdéses. Bass iránt többen is érdeklődnek. Carmelo szerint Calderon visszatérésével jobbak lesznek, dicsérte a spanyolt. James Young és Kyle Anderson a D-Ligában.

A Cleveland Cavaliers sztárja, LeBron James a Norhteast Ohio Media Group egyik munkatársának még a Toronto Raptors elleni vereség előtt nyilatkozta, hogy vállalja a felelősséget a Cleveland gyengébb kezdéséért. Szerinte több energiával is játszhatna, egyenletesen magas szinten tarthatná játékát a mérkőzés teljes szakaszában. Kicsit várakozó állásponton volt az utóbbi időben, hogy lássa, mi történik körülötte, ki hogyan reagál, ami néha jó, néha kevésbé jó eredményekhez vezetett.

Chris Haynes (Northeast Ohio Media Group) értesülései szerint a Cavaliers nagyon figyeli Andrei Kirilenko helyzetét a Brooklyn Netsnél. A Cavs egy olyan kettes vagy hármas poszton bevethető játékost akar, aki védekezésben tud nekik segíteni, ez lehet Kirilenko - vagy a korábban velük összekapcsolt Corey Brewer. Hogy mit adnának érte, az egyelőre homályos, de megoldaná a problémát, ha az eredetileg belebegtetett Sixers-csere létre jönne, a Philly pedig kivásárolná az orosz játékost.

A Chicago Bullsnál úgy tűnik, Taj Gibson a legsúlyosabb sérült, őt hazaküldték, hogy további vizsgálatokat végezzenek sérült bal bokáján. Az idegenbeli túrán lévő Bullsnál Derrick Rose és Pau Gasol már teljes tréninget végeztek, játékuk kérdéses kedd hajnalban, a Utah Jazz ellen, ahogy a limitált értékű edzésmunkát végző Kirk Hinriché is.

Steve Bulpett (Boston Herald) információi szerint a játékosmegfigyelők és más csapatok vezetői egyre több figyelmet fordítanak Brandon Bass felé, aki az utóbbi időben jól játszik. Azt egyelőre nem tudni, megkeresték-e már a Boston Celticst, Danny Ainge-t nem lehet kommentre bírni a témában, de könnyen elképzelhető, hogy az erőcsatár a deadline előtt új csapathoz kerül majd. Csapattársa, Rajon Rondo azt nyilatkozta, hogy ha egy bajnokesélyes csapat meg tudja szerezni Basst, nagy erősítést jelenthet számukra, mert a liga egyik legjobb középtávoli dobója.

Szintén a Bostonhoz tartozik, hogy a D-Ligába, a Maine Red Clawshoz küldték James Youngot. Még egy D-Ligába küldés volt ma: a San Antonio Spurs az Austin Toroshoz irányította Kyle Andersont.

A New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony azt nyilatkozta Ian Begleynek (ESPN New York), hogy Jose Calderon visszatérésével javulni fognak, legalábbis ebben reménykedik. Melo nagyon dicsérte Calderon kosár IQ-ját, ami szerinte nagyon hiányzott eddig nekik egyes poszton, és elmondása szerint a scorerek nagyon szeretnek képzett irányítók mellett játszani.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus