Hírmorzsák 2014-11-28 (10:30)

Anthony Davis jól érzi magát a Pelicansnél, hisz abban, hogy a PO-ba jutnak ebben az idényben. Nick Collison Derek Fishert méltatta. Goran Dragic elfogadta kevesebb játékidejét, Bledsoe szerint egyre inkább kezdenek hozzászokni a helyzethez. Caron Butler még mindig nagyon jóban van a Clippers játékosaival. Casspi szívesen maradna a Kingsnél hosszútávon is. McRoberts egyre jobb formába lendül. Brian Roberts szerint egyre jobban kezdik megismerni egymást csapattársaival. Ledo a D-Ligában.

A New Orleans Pelicans sztárja, Anthony Davis Marc J. Spearsnek (Yahoo Sports) elmondta, hisz abban, hogy a jó irányba halad a csapat, és abban is, hogy ebben az idényben ott lesznek a PO-ban. Davis elmondása szerint tudják, milyen lehetőségeik vannak, hogy milyen irányba akarnak fejlődni, illetve hogy milyen identitású csapatként szeretnének játszani. A magasember saját elmondása szerint elégedett helyzetével a Pelicansnél - jövő nyáron írhat alá hosszabbítást, ha nem teszi, 2016-ban korlátozott szabadügynök lesz.

Davis erről annyit mondott, hogy szeret New Orleansban élni, nagyszerű a csapat és a vezetőség is. Kezdenek visszatérni a szurkolók is, egyre nagyobb körülöttük a felhajtás a városban, és még egyszer elmondta, nagyon tetszik neki a csapat. A jó irányba tartanak, és bár azt senki nem tudja, mit tartogat a jövő, jelenleg nagyon elégedett mindennel a Pelicansnél.

Nemcsak Davis, hanem Omri Casspi is elégedett jelenlegi csapatával. Az izraeli kiscsatár a Dimemagnek azt nyilatkozta, mindig is úgy érezte, a Sacramento Kingshez tartozik, és reményei szerint ezúttal sikerül hosszabb időre megragadnia az együttesnél. Múlt héten ő is ott volt Rudy Gay sajtótájékoztatóján, amelyen bejelentették csapattársa szerződéshosszabbítását, és abban reménykedik, hogy hasonló forgatókönyv vár rá is. Azt is hozzátette, hogy még nagyon korán van, hogy ilyesmiken gondolkodjon, meg is próbálja kizárni ezt, és csak arra koncentrál, hogyan tudja segíteni csapatát a következő meccsen.

A Miami Heat azt várta Josh McRobertstől, hogy miután négyéves szerződést kapott a csapattól, majd ő lesz a kezdő erőcsatár, egyelőre azonban elég limitált játéklehetőséget kapott a magasember, miután meg kellett műteni lábujját az off-szezonban. McRoberts azt nyilatkozta Ira Windermannek (Sun Sentinel), hogy egyelőre még csak szokja a csapatot, de egyre komfortosabban érzi magát a pályán, és minél több időt tölt a parketten, annál inkább kezdi visszanyerni formáját is. Úgy érzi, fokozatosan nőnek majd a percei, de kondicionálisan rendben van most is.

A New York Knicks az Oklahoma City Thunderrel találkozik hajnalban, a Knicks vezetőedzőjét, Derek Fishert pedig még mindig nagyon tisztelik a Thundernél. Nick Collison a The Oklahoman újságírójának elmondta, hogy nagyon nagy segítség volt számukra az egykori veterán irányító. Olyan hangot tudott megütni az öltözőben, hogy mindenki mögé állt, ilyet pedig karrierje során soha nem tapasztalt még Collison. Nem prédikátor volt Fisher, viszont nagyon tudta, mikor és mit kell mondani a társaknak. Mindenki nagyon tisztelte az öltözőn belül, és egyik kedvenc csapattársa volt.

A Charlotte Hornetsnél nincs sok ok az örömködésre, ha mégis van valami, amit pozitívumként élhetnek meg, az Brian Roberts játéka. Az irányító Rick Bonnellnek (Charlotte Observer) elmondta, egyre jobban érzi magát a pályán, a csapattársai egyre inkább kezdik megismerni játékát és ő is a többiekét. Szerinte ez a csapatnak is segíteni fog a győzelmek megszerzésében. Úgy érzi, egyénileg eddig rendben van a szezonja, de a Hornetsnek összességében nem, el kell kezdeniük begyűjteni a sikereket.

Arról tegnap este már írtunk, hogy Isaiah Thomas a CBS Sportsnak elmondta, nehéz a helyzet a játékidők elosztásával Phoenixben, és azt is hozzátette, nem éppen erre számított, mikor aláírt a Sunshoz. Csapattársa, Goran Dragic Paul Coróval (Arizona Republic) beszélgetett, akinek elmondta, semmi gondja nincs azzal a tumultussal, ami 1-2-es poszton van náluk, és elfogadta, hogy csökkent játékideje. A harmadik kiemelt hátvéd, Eric Bledsoe annyit tett ehhez hozzá, hogy egyre jobban megszokja a csapat ezt a most kialakult helyzetet.

A Detroit Pistons még tegnap hajnalban játszott a Los Angeles Clippersszel, Caron Butler pedig a Clippers.com munkatársának elmondta, még mindig nagyon kedveli a csapatot - 2013-ban cserélték el. "Chris Paul tesó, de DeAndre Jordan, Blake Griffin és a többiek is. Titokban szurkolok a srácoknak, remélem, hogy mind jól vannak. Ők a testvéreim." - mondta Butler.

A Dallas Mavericks a D-Ligába, a Texas Legendshez küldte Ricky Ledót. A dobóhátvéd egyszer már járt lent idén, akkor két meccsen 12.5 pontot és 2.5 pattanót átlagolt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus