Hírmorzsák 2014-12-21 (22:15)

Gallinarinak elszakadt a jobb meniscusa, de lehet, hogy csak három hetet kell kihagynia. Stephenson összeveszett a csapattársaival, a felelősség a Hornets veteránjaié. David Lee kedd hajnalban visszatér. Goran Dragicnál lehetőségként szerepel, hogy a Knicksbe igazol, de minden opcióját meg fogja vizsgálni. Rondo szerint jól játszottak egymás mellett Ellisszel, élvezte a fogadtatást.

A Denver Nuggetsnél sokasodnak a gondok, ugyanis Danilo Gallinari jobb térdében elszakadt a meniscus, meg is kell műteni az olasz kiscsatárt. Gallo több mint egy évet hagyott ki, miután elszakadt a bal térdében az ACL-térdszalag, szóval gyakorlatilag ugyanazon megy keresztül, amin az elmúlt években Derrick Rose. Chris Dempsey (Denver Post) információi szerint azonban elég hamar visszatérhet - 1-2 napon belül megműtik és elvileg három héten belül akár már újra is játszhat, de hivatalosan határozatlan időre esett ki a játékból.

Lance Stephenson körül sincs megnyugvás egy pillanatra sem, Gary Washburn (Boston Globe) értesülései szerint ugyanis a szezon korai szakaszában a dobóhátvéd már összeveszett új csapattársaival. A Charlotte Hornets meg is próbálta elcserélni, de nem kaptak olyan ajánlatot, ami tetszett volna nekik, csak simán a fizetését pedig nem akarják kiszórni, értéket akarnak érte cserébe. Steve Clifford vezetőedző úgy döntött, hogy a felelősség a csapat veteránjaié, nekik kell tudniuk fegyelmezni magukat, és meg kell próbálniuk rávenni Stephensont, hogy legyen csapatjátékos.

A Golden State Warriors erőcsatára, David Lee nagy valószínűséggel kedd hajnalban, a Sacramento Kings ellen visszatér combhajlító-sérülését követően - mindössze hat percet játszott idén Lee. Steve Kerr vezetőedző a San Jose Mercury News munkatársának elmondta, hogy jól mozgott Lee az edzésen, a combhajlítója rendben van, nem fáj neki, minden más testrésze azonban igen - Kerr szerint ez jó jel. Egyre inkább kezdi visszanyerni formáját, nagyon sokat sprintel, ma pedig első alkalommal a teljes edzésmunkát el tudta végezni.

A Phoenix Suns hátvédje, Goran Dragic a New York Daily News újságírójával beszélgetett arról, hogy nagyon is lehetséges az, hogy a New York Knickshez szerződik. Dragic Phil Jackson elnököt dicsérte, aki sok sikeres csapatot és nagyszerű játékost edzett, szívesen kosarazna az irányítása alatt, mert tudja, mire van szüksége a Knicksnek, milyen irányba akarnak haladni. Azt is hozzátette, hogy nem csak New York jöhet szóba, az összes lehetőségét meg fogja vizsgálni. Szereti Phoenixet is, a csapat jó volt hozzá, a szurkolókat is szereti, úgyhogy majd a szezon végeztél gondolkodik azon, hol folytatja pályafutását.

A Dallas Mavericks új irányítója, Rajon Rondo Dwayne Price-nak (Star-Telegram) mesélt az első dallasi mérkőzése után. Rondo elmondása szerint nagyon tetszik neki a Mavericksnél, a fogadtatás fantasztikus volt. A 38 pontot dobó Monta Ellisről azt mondta, hogy szerinte nagyon jól játszott, nem fogta vissza ő sem, és bár mindketten szeretnek úgy játszani, hogy a labda a kezükben van, ezen az estén nagyon jól működtek egymás mellett vele és Devin Harrisszel is. Rondo szerint nem fog sok időbe telni a beilleszkedése, mert sokat nézi a Mavst a League Pass-en, tanulja a rendszert. Szerinte nagyon intelligens a csapat, nagyon tudja mindenki, hogyan legyenek hatékonyak a labda nélkül is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus