Hírmorzsák 2014-12-27 (21:45)

Ray Allen egyre inkább hajlik a visszavonulás felé. A Boston és a Nets tárgyaltak egymással a Rondo-csere előtt - ellentmondó információk vannak arról, hogy kikről. Garnett mindenkinek azt mondja, az idény végén befejezi. Faried elbeszélgetett a múlt héten Shaw-val, hatásos volt a diskurzus. A Memphis GM-je szerint hiába erősített a Mavs és a Rockets, nekik nem feltétlenül kell lépniük.

Brian Windhorst (ESPN) értesülései szerint Ray Allen egyre inkább hajlik afelé, hogy befejezze pályafutását, és ne térjen vissza erre az idényre - bár egyelőre nem döntötte még el véglegesen, mit fog csinálni. Mint ismert, a triplakirály dobóhátvédet gyakorlatilag az összes bajnokesélyes megkörnyékezte már - lehet, hogy mind hiába.

A Brooklyn Nets és a Boston Celtics tárgyaltak egymással még a Rajon Rondo-csere előtt. Chris Mannix (Sports Illustrated) forrásai szerint Mirza Teletovicról és a fiatalabb játékosokról volt szó, ám Robert Windrem (NetsDaily) információi alapján Brook Lopez és Deron Williams volt a téma a beszélgetésekkor. Windrem úgy tudja, a Nets egyre erőteljesebben próbál szabadulni a két utóbb említettől és Joe Johnsontól is, de azt nem tudni, mennyi érdeklődést mutatott irántuk a Boston vagy maradt-e még abból valami.

Steve Bulpett (Boston Herald) úgy hallotta, hogy Kevin Garnett azt mondja mindenkinek, ez a szezon lesz az utolsó számára, ám többen hitetlenkedve fogadják ezt a kijelentését. Egy meg nem nevezett személy azt mondta Bulpettnek, hogy Garnett jobban élvezi most a játékot, mint jó ideje bármikor.

A múlt héten a Denver Nuggets vezetőedzője, Brian Shaw külön elbeszélgetett Kenneth Farieddel, aminek láthatóan lett eredménye: egy 24/10-es este után ma hajnalban 26 ponttal és 25 pattanóval jelentkezett Manimal. Faried a Denver Post munkatársának elárulta, nagyon sokat segített neki a Shaw-val történt beszélgetés. A tréner is elmondta, amit akart és ő is, aztán közös nevezőre jutottak. Azóta csak a játékra tud koncentrálni, a saját játékát tudja játszani, aztán a többi már jön magától.

Faried csapattársa, Ty Lawson azt mondta, hogy az erőcsatár legjobb meccsét játszotta, amit valaha látott. Az irányító is úgy fogalmazott, hogy mintha csak a saját játékát játszotta volna Faried: ahelyett, hogy a periméterről vagy középtávolról dobált volna, leginkább a pattanókat szedte és azokat tette vissza vagy passzolta ki őket. Úgy kosarazott, ahogyan az előző idény vége felé.

A Memphis Grizzlies GM-je, Chris Wallace azt nyilatkozta Zack McMillinnek (The Commercial Appeal), hogy nem hisz abban, hogy nekik feltétlenül lépniük kellene, miután a Houston Rockets és a Dallas Mavericks is erősített az utóbbi időben. Wallace szerint Josh Smith és Rajon Rondo is bizonyítottan jó, tapasztalt játékosok, de kétségük sincs afelől, hogy képesek felvenni a versenyt velük jelenleg is. Nagyon elégedettek a mostani állományukkal. A Memphis vezetőedzője, David Joerger azt mondta, a Houston okos lépést csinált Smith leigazolásával, míg a Corey Brewer-cserét alulértékeltnek tartja.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus