Hírmorzsák 2015-01-02 (12:30)

Jennings önmaga lett, mióta Josh Smith távozott a Pistonstól. Scott Brooks elégedett, mert játékosai mindent kiadnak magukból. Fisher szerint a Lakers meg sem kereste a nyáron, de nincs ezzel baja. Belinelli most csak a szezonra koncentrál, nyáron bármi megtörténhet. Ainge szerint Rondo duplán motivált lesz a Mavsnél idén. DeRozan teljes értékű edzést végzett. Caboclo újra a Torontónál. Bogdanovic szeretné visszaszerezni kezdő pozícióját és játékperceit.

A Detroit Pistonsnál Josh Smith távozását talán Brandon Jennings éli meg a legjobban, a csapat vezére lett ugyanis azóta. Stan Van Gundy elnök és vezetőedző azt nyilatkozta Branden Savage-nek (MLive), hogy Smith távozása után Jennings önmaga lett. Jól érzi magát, sokat beszél, viccelődik a többiekkel, ilyesmi. Az elmúlt időszakban nagyon sokat szenvedett az irányító SVG szerint, nem ment neki a játék, nem sok meccset nyertek, ezért nagyon hallgatag volt Jennings.

Az Oklahoma City Thunder vezetőedzője, Scott Brooks Jeff Caplannek (FOX Sports Southwest) nyilatkozott, és elmondása szerint nagyon elégedett a kerettel, mert ugyanolyan energiával, intenzitással játszanak, ugyanolyan keményen teszik a dolgukat, bárki is van a parketten. Persze szükségük lenne arra, hogy mindenki egészséges legyen, és nincs is annyi győzelmük, mint szeretnék, de minden meccsen a végsőkig küzdenek. Minden meccsen a lehető legtöbbet teszik, hogy nyerő helyzetbe hozzák magukat, és nincs kifogás, bárki is sérült.

A New York Knicks vezetőedzője, Derek Fisher Mike Bermannel (New York Post) arról beszélgetett, hogy a Los Angeles Lakers meg sem kereste őt tavaly nyáron, hogy legyen a főedzőjük. Fisher szerint egyetlen beszélgetést sem folytatott erről az aranysárga-lilákkal. Nem csalódott emiatt, soha nem tett úgy, mintha a Lakerst akarná irányítani akár a kispadról, akár szakvezetőként. Ő mindent megtett, amikor ott játszott, se a csapat nem tartozik neki semmivel, sem ő nem tartozik nekik semmivel.

A San Antonio Spurs játékosa, Marco Belinelli a La Gazzetta dello Sportnak a nyárról beszélt. Az olasz kosaras annyit mondott, majd kiderül, mi fog történni, hiszen lejár jelenlegi kontraktusa. Nagyon szeret San Antonióban lenni, de a szabadügynökpiacon bármi megtörténhet. A legutolsó dolog, amin most gondolkodik, az a következő szerződése, egyszerűen szeretné úgy befejezni az idényt, hogy megint ők nyernek a Spursszel.

A Boston Celtics GM-je, Danny Ainge Jackie Macmullannek (ESPN) azt nyilatkozta, hogy szerinte Rajon Rondo duplán motivált lesz idén a Dallas Mavericksnél. Ainge szerint nagyon fontos lesz az irányító számára a szezon második fele, mert amellett, hogy bajnokesélyes csapatban játszhat a gyűrű reményében, lejáró szerződése miatt mindent meg fog tenni azért, hogy bebizonyítsa, megéri a maximum szerződést.

Doug Smith (Toronto Star) jelentette, hogy a Toronto Raptors dobóhátvédje, DeMar DeRozan túlvan az első teljes edzésén a csapattal. Egyelőre továbbra sem tudni, mikor térhet vissza, nincs előre kijelölt időpont ezzel kapcsolatban.

Szintén a Raptorshoz tartozik, hogy visszahívták a Fort Wayne Mad Antstől Bruno Caboclót. A brazil játékos három meccsen átlag 13.0 perc alatt 4.3 pontot és 2.7 pattanót tett a közösbe.

A Brooklyn Netsnél Bojan Bogdanovic kikerült a kezdőből - Sergey Karasev vette át a horvát játékos helyét. Bogdanovic egy interjúban elmondta, csalódott amiatt, hogy már csak csere és kevesebb a lehetősége is, mint a szezon elején. Azt mondta, nem beszélt erről Lionel Hollins vezetőedzővel, a tréner meghozott egy döntést és ennyi. Kicsit furcsa neki, hogy nem kezd, és csak akkor kerül pályára, mikor már eldőlt az eredmény, de most csak arra koncentrál, hogy visszaszerezze kezdő pozícióját és játékperceit.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus