Hírmorzsák 2015-01-20 (10:15)

Aldridge keze megsérült, de nem tört el. Lehet, hogy Reggie Jackson jövőre a QO-ért játszik majd. Az Atlanta és Millsap is közösen szeretnék folytatni. Dragicot ebben az idényben is megpróbálta megszerezni a Houston, Kobe-t dicsérte a szlovén. Steve Jobs özvegye lehet a Nets új tulajdonosa. Embiid tagadja, hogy 300 font lett volna bármikor is a súlya. Thibodeau és Rose szerint sem szakadnak meg annyira a pályán a Bulls játékosai, amennyire kellene. Nate Robinson és Farmar sem lesz a Cavs játékosa. A Memphis Tyrus Thomasszal tárgyal. A Knicks Amundsont és Lance Thomast még 10-10 napra marasztalja.

A Portland TrailBlazers magasembere, LaMarcus Aldridge megsérült ma hajnalban - DeMarcus Cousinst szerelte, de ezután fogta bal kezét és le is kellett cserélni. A röntgen szerint nem tört el Aldridge keze, de természetesen további vizsgálatok várnak a kosarasra - hogy milyen súlyos a gond, mennyit kell kihagynia, azt csak ezek után lehet majd tudni.

Ma hajnalban folytatódott a Chicago Bulls pocsék sorozata: sorozatban ötödjére engedték 100 pont fölé ellenfelüket, és az előző találkozó után most sem vezettek a meccsen egy pillanatig sem. Tom Thibodeau vezetőedző azt nyilatkozta KC Johnsonnak (Chicago Tribune), hogy jelenleg nem akarnak megszakadni a pályán, márpedig el kell dönteniük, mikor lesz ebből elegük, így ugyanis nem fognak eredményeket elérni. A csapat sztárja, Derrick Rose szerint olyan, mintha nem is akarnának küzdeni, nyerni, és számára ez eléggé idegesítő. Úgy érzi, ha nem kerülnek közös nevezőre a játékosok, akkor a továbbiakban is simán ki fognak kapni.

A Bullst ma hajnalban verő Cleveland Cavaliershez tartozik, hogy Chris Haynes (Northeast Ohio Media Group) értesülései szerint Jordan Farmart és Nate Robinsont sem fogják leigazolni. Hiába mutattak érdeklődést eleinte a két hátvéd iránt, nem ők lesznek Kyrie Irving cseréi.

Marc J. Spears (Yahoo Sports) forrásai szerint a Memphis Grizzlies komoly tárgyalásokat folytat Tyrus Thomasszal, hogy 10 napos szerződést adjanak az erőcsatárnak. A csapatnak nagy szüksége lenne a padra még egy magasemberre, Thomas pedig járt náluk próbajátékon is, mielőtt nemrég aláírt a D-Ligába.

A New York Knicks egy-egy második 10 napos szerződést is ad Lou Amundsonnak és Lance Thomasnak - mindketten két-két meccsen szerepeltek eddig az együttesnél. Még január 5-én kerültek a Knickshez a Cavsszel és az Oklahoma City Thunderrel kötött hármascsere keretein belül, 7-én szabadlistára tette őket a New York, három nap múlva azonban kaptak egy-egy 10 napos kontraktust.

Ha már meg lett említve a Thunder, akkor folytassuk velük: Sam Amick (USA Today) információi szerint Reggie Jackson nagyon is nyitott arra az ötletre, hogy idén nyáron csak a QO-jáért írjon alá, tehát egy évig még viszonylag olcsón játsszon, ám ekkor 2016-ban, a fizetési sapka várhatóan drasztikus emelkedésénél oda igazolna, ahova akar.

Az idei nyárhoz tartozik, hogy az előbb említett Amick és Jeff Zilgitt (mindketten USA Today) értesülései szerint az Atlanta Hawks nagyon marasztalná Paul Millsapet, az erőcsatár pedig nagyon szívesen is maradna jelenlegi csapatánál. Az Atlanta alapvetően is hosszabb kontraktust akart adni 2013 nyarán Millsapnak, de a jövő hónapban 30 esztendős játékos szerette volna, ha még pályafutása csúcsán szakíthat egy nagy szerződést, erre lesz lehetősége a mostani off-szezonban.

A Phoenix Suns hátvédjének, Goran Dragicnak is érdekes júliusa lehet. Zilgitt írta vele kapcsolatban, hogy a Houston Rockets megpróbálta megszerezni csere útján ebben az idényben is - azt nem tudni, pontosan mikor, de az egyértelmű, hogy szeretnék a csapatnál tudni. Dragic korábban elmondta már, hogy kilép szerződésének utolsó évéből, és nem nagyon akar kizárni egyetlen lehetőséget sem, még a New York Knickset is dicsérte. Mark Medinának (Los Angeles Daily News) azt mondta a szlovén, hogy a liga legjobb játékosaival mindig jó együtt játszani, márpedig Kobe Bryant egy legenda. Tudja, hogy milyen jó szupersztárok mellett kosarazni, mert ha elég türelmes és eléggé figyel, nagyon sok dolgot tanulhat.

Robert Windrem (NetsDaily) úgy tudja, hogy Lauren Powell Jobs - Steve Jobs özvegye - gondolkodik azon, hogy megvegye a Brooklyn Netset. A hölgynek nem ez lenne az első kapcsolata az NBA-vel, mivel tagja volt az egyik befektetői csoportnak, amely végül lemaradt a Los Angeles Clippers megvásárlásáról.

A végére pedig a Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid, aki a CSN Philly-nek tagadta, hogy 300 font - nagyjából 136 kiló - lenne, elmondása szerint egyáltalán nincs ennyi a súlya. Egy csapathoz közeli forrás megerősítette ezt - a meg nem nevezett személy szerint 275 font (125 kiló) volt a legtöbb, amit a center "nyomott" eddig a Sixersnél.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus