Hírmorzsák 2015-02-07 (22:15)

A Mavs Amare-t is vinné, ha kivásárolják a Knickstől. Rondo további három meccset kihagy. A Hawks is bejelentkezett Ray Allennél. Afflalo egy első körös draftjogért vihető. A Kings még idény közben kinevezheti Karlt. Chris Pault 25.000 dollárra büntette a liga. Ed Davis kilép szerződésének utolsó évéből. Durant szerint bárki megmérkőzhet vele 1-1-ben, aki akarja az All-Star helyét. Lorenzo Brown még 10 napra a Timberwolvesnál.

A Dallas Mavericks nagy dobásra készül, ugyanis Tim MacMahon és Marc Stein (mindketten ESPN) forrásai szerint ők a favoritok Amare Stoudemire leigazolására, ha az erőcsatárt kivásárolja jelenlegi szerződéséből a New York Knicks - mint ismert, az All-Star szünet alatt dönt majd Amare, hogy kéri-e ezt a csapattól. A Mavs emellett nem adta fel Jermaine O'Neal leigazolását sem, és megvannak már fejben a lépések, amelyekkel helyet csinálnak mindkettejük szerződtetésének.

Szintén a Mavshez tartozik, hogy irányítójuk, Rajon Rondo még legalább három mérkőzést kénytelen lesz kihagyni arccsont- és orrtörése miatt. A játékmester ma éjszaka a Portland TrailBlazers ellen, majd a Los Angeles Clippers és a Utah Jazz elleni találkozókon nem lesz.

Amare még nem biztos, hogy szabadügynök lesz, Ray Allennél viszont már csak arra várnak, hogy eldöntse, folytatja-e pályafutását, és ha igen, akkor hol. Ryan Russillo (ESPN) forrásai szerint az Atlanta Hawks is felvette a kapcsolatot a triplakirállyal, illetve annak ügynökeivel. A hírek szerint ettől függetlenül még mindig az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a Cleveland Cavalierst választja.

A Denver Nuggetsnél továbbra is tart a kiárusítás: Chris Dempsey (Denver Post) információi szerint Arron Afflalo egy első körös draftjogért eladó. A többi csapat egyelőre nem akarja megfizetni ezt az árat, mert nem akarnak ilyen sokat adni egy olyan játékosért, aki könnyen lehet, hogy az idény végén távozik tőlük - emiatt nem lett például a Charlotte Hornetshez cserélve a dobóhátvéd.

A Los Angeles Clippers irányítóját, Chris Pault 25.000 dollárra büntette a liga a Cleveland Cavaliers mérkőzés után Lauren Holtkamp játékvezetőre tett megjegyzései miatt. Mint ismert, Paul azt mondta, hogy ha továbbra is így vezeti a meccseket a hölgy, akkor el kell gondolkodnia azon, hogy ez a szakma talán nem nekivaló. A Játékvezetők Szakszervezete kiállít a bíró mellett, szerintük Paul egyáltalán nem profihoz méltón nyilatkozott, Holtkamp pedig egyértelműen a ligába való.

Sam Amick (USA Today) forrásai szerint a Sacramento Kings erősen fontolgatja, hogy még ebben az idényben kinevezik George Karlt vezetőedzőnek. Nagyjából nyolc hete menesztették Michael Malone-t, azóta Tyrone Corbin irányítása alatt 24 meccsükből 18-at elvesztettek. A GM, Pete D'Alessandro dolgozott már együtt Karllal a Denver Nuggetsnél.

A Los Angeles Lakers magasembere, Ed Davis Mark Medinának (Los Angeles Daily News) már most lenyilatkozta, hogy az idény végén kilép szerződésének utolsó, következő évéből - 1 millió dollárt keresne Davis. Azt mondta a kosaras, hogy hosszútávú szerződést akar kötni, de egyáltalán nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy marad a Lakernsél, mert szerinte egyértelmű, hogy hamarosan változnak a dolgok a csapatnál.

Az Oklahoma City Thunder kiscsatára, Kevin Durant All-Star részvételét többen is megkérdőjelezték, így a játékos Anthony Slaternek (The Oklahoman) elmondta, hogy aki szeretné a helyét, az megszerezheti tőle egy egy-az-egy elleni mérkőzésen.

A Minnesota Timberwolves egy második 10 napos szerződést is adott Lorenzo Brownnak. A hátvéd 4 meccsen 4 pontot és majdnem 4 gólpasszt átlagolt mérkőzésneként 24.2 perc alatt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus