Hírmorzsák 2015-02-14 (23:15)

Goran Dragicra a Rockets és a Lakers is rá akar mozdulni, utóbbiak 4 évre 80 milliót ajánlanának neki nyáron. A Suns inkább Thomast cserélné, mint a szlovént. Aldridge kezd Davis helyén az All-Star főmeccsén. Paul George március 14-én térhet vissza. LeBron a Játékosok Szakszervezetének elnöke. A Kentucky több nézőt vonz, mint az NBA-s csapatok. Jamesszel Wade készített interjút (videó).

Marc Stein (ESPN) forrásai szerint a Houston Rockets és a Los Angeles Lakers is rámozdul a Phoenix Suns hátvédjére, Goran Dragicra. A texasiak reményei szerint cserélni is tudnak a szlovén játékosért, de ha nem sikerül megegyezniük az arizonaiakkal, akkor a szabadügynökpiacon is próbálkozni fognak. A Lakers a nyáron akarja bekínálni Dragicot, méghozzá nem is akármilyen összeggel: a hírek szerint 4 évre a maximumot, 80 millió dollárt ajánlanának neki.

A Suns egyébként mindeddig elutasította a Dragicért érdeklődőket, pár napja azonban felmerült, hogy első körös pickért megválnának tőle. Stein úgy tudja, hogy meg is tarthatja a Phoenix a szlovén kosarast, ugyanis információi szerint Isaiah Thomastól inkább szabadulnának, de a három hátvédet nem nagyon akarják megtartani.

A New Orleans Pelicans egy második 10 napos szerződést kötött Toney Douglasszel. A hátvéd az első 10 nap alatt 3 meccsen játszott, ezeken 22 perc alatt 9 pontot, 2.3 pattanót és 4 gólpasszt átlagolt.

Az All-Star gálával kapcsolatban még egy kérdőjel egyenesedett ki, ugyanis a nyugatiak edzője, Steve Kerr LaMarcus Aldridge-et jelölte ki Anthony Davis pótlására, ő kap helyet a kezdőben a Pelicans sérült magasemberének helyén.

Marc J. Spears (Yahoo Sports) értesülései szerint Paul George március közepén, a 14-ei, Boston Celtics elleni összecsapáson térhet vissza, ha minden rendben halad rehabilitációja közben.

A Cleveland Cavaliers sztárja, LeBron James az utóbbi időben egyre jobban belevonta magát a Játékosok Szakszervezetének dolgaiba - egyre többször alkotott véleményt a kollektív szerződés egyes pontjaival kapcsolatban -, így nem meglepő, hogy a szakszervezet elnökének választották.

A 24-0-val álló Kentucky több nézőt vonz, mint bármelyik NBA-s csapat. Szombaton, a Florida elleni meccsüket 3.2 millióan látták a TV-ben, míg ezen a héten, az LSU elleni találkozót 2.4 millióan - a Sports TV Ratings felmérései alapján mindössze három olyan NBA meccs volt idén, amit többen néztek, mint a Kentucky - Floridát.

LeBron Jamesszel Dwyane Wade készített interjút az All-Star hétvégén:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus