Hírmorzsák 2015-02-22 (22:30)

Durant jobb lábfejét megműtötték újra, legalább egy hetet kihagy. Anthony Davis jobb válla kificamodott, 1-2 hétig nem játszik, Ryan Anderson MCL-húzódása miatt pedig 2-4 hétig nem lesz bevethető. Parsons bokasérülése legalább 3 meccsre vonja ki őt a forgalomból. Sullinger bal lábfeje fáradásos törést szenvedett, ebben az idényben már nem játszik. Kirilenko hazamegy, a CSZKA Moszkva játékosa lesz. Shawne Williamst kitette keretéből a Pelicans.

Az Oklahoma City Thundernél megint elkezdhetnek aggódni a szurkolók és mindenki más is, Kevin Durant ugyanis legalább egy hetet kihagy, mert fáj a műtött jobb lábfeje. A kiscsatár ma már kés alá is feküdt, kicserélték többek közt azt a csavart is, amely az előző beavatkozáskor került Durantbe - azt remélik az orvosok, ez csökkenti a fájdalmat.

A New Orleans Pelicansnek sem lesznek könnyű hetei, legjobb játékosuk, Anthony Davis ugyanis 1-2 hetes kihagyásra kényszerül a kificamodott jobb válla miatt. Hogy még nagyobb legyen a gond a Pelicansnél: Davis egyik lehetséges helyettese, Ryan Anderson sem lesz bevethető 2-4 hétig, mert a jobb MCL térdszalagja húzódott meg. Nélkülük a nyugati rájátszásért küzdő Pelicans komoly hátrányba kerülhet még a Durantet nélkülöző Thunderrel szemben is.

A New Orleans egyébként lépett, hivatalosan is kitették keretükből a deadline-kor csere útján szerzett Shawne Williamst.

A Dallas Mavericksnél egyelőre nem ekkora a gond, de Chandler Parsonsnak legalább három mérkőzést ki kell hagynia Marc Stein (ESPN) forrásai szerint bokasérülése miatt.

A Boston Celticsnél bekövetkezett, amitől a leginkább tartottak: Jared Sullinger bal lábközépcsontja fáradásos törést szenvedett, így őt már ebben az idényben nem láthatjuk. A harmadéves erőcsatár 14.4 pontot, 8.1 pattanót és 2.4 gólpasszt átlagolt ebben az idényben.

Az orosz kosárlabda kiválóságával, Andrei Kirilenkóval sem találkozunk most egy ideig, és könnyen elképzelhető, hogy az NBA-ben már nem látjuk. Öröm az ürömben, hogy ő nem sérülés miatt lesz távol, de miután a Philadelphia Sixers szabadlistára tette, több forrás is megerősítette, hogy hazatér a CSZKA Moszkvához - innen pedig már nem biztos, hogy a 34 éves kosarasnak van visszaút Amerikába.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus