Hírmorzsák 2015-03-18 (21:45)

Popovich szerint szánalmas teljesítményt nyújtottak a Knicks ellen. Bargnani is szívesen maradna a New Yorknál, a csapat is meg akarja tartani. Tyson Chandler nem gondolta, hogy elcserélik a nyáron a Knickstől. Beasley-vel hivatalosan is szerződést kötött a Heat. Mourning nem érti, miért hagyta ott a Miamit James, szerinte Love a Lakershez megy a nyáron. Love ma visszatér, nem a háta miatt hagyott ki két meccset. Wiggins jól érzi magát Minnesotában, hosszútávon is a Timberwolvesnál akar maradni. Ainge szerint okosan kell elkölteniük a nyári sapka alatti helyüket, nem szórhatják a pénzt csak azért, mert van.

A San Antonio Spurs vezetőedzője, Gregg Popovich nem fukarkodott a jelzőkkel, mikor saját csapata teljesítményét kellett leírnia, miután ma hajnalban a Spurs hosszabbítás után 104-100-ra kikapott a New York Knickstől a Madison Square Gardenben. Popovich szerint sem a játékot, sem ellenfelüket nem tisztelték. Szerinte szánalmas produkciót nyújtottak, és reméli, hogy minden játékosa szégyelli magát. Nem azért, mert ezt a meccset meg kellett volna nyerniük, hanem azért, mert nagyon messze voltak attól, ahogyan a játékot játszani kell.

A Knickshez tartozik az is, hogy az utóbbi időben Andrea Bargnani sokkal jobban játszik, így már fel is merült, hogy a csapat megtartaná hosszútávon is - erről már korábban beszámoltunk. Bargnani ügynöke, Leon Rose tegnap megerősítette, hogy ügyfele nagyon szívesen venné, ha kapna egy második esélyt a csapattól. Rose Frank Isolának (New York Daily News) annyit mondott, hogy Bargnaninak tetszik az, amit Phil Jackson próbál felépíteni a Knicksnél, és szeretne a része lenni. Szabadügynök lesz, úgyhogy egyelőre korai megjósolni mi történhet vagy mi nem. Az európai edzőlegendának számító Ettore Messina szerint Bargnani nagyon is illik a Jackson által erőltetett Triangle Offense-be.

Közvetve a New York-iakhoz tartozik az is, hogy bár Tyson Chandler tudta, a Dallas Mavericks megpróbálta megszerezni csere útján a nyár folyamán, azt hitte, hogy nem fog megtörténni a tranzakció. Chandler azt nyilatkozta Iam Thomsennek (Sports Illustrated), hogy abban a hitben élt, hogy a Knicks visszautasított minden érte érdeklődő együttest, így nem kell elhagynia az együttest. Két nappal a csere előtt még szóltak is neki, hogy segítsen a többieknek megtanulni a Triangle-t, így egyáltalán nem gondolta, hogy egy ilyen lépés van készülőben.

Michael Beasley ügynöke megerősítette twitterén, hogy ügyfele szerződést köt a Miami Heattel - ezt közben a csapat hivatalos is bejelentette. Ira Winderman (Sun Sentinel) forrásai szerint a következő idényre is szól majd a kontraktus, de arra a szezonra valószínűleg nem garantált pénze lesz csak a kosarasnak.

Maradjunk a Heatnél: Alonzo Mourning a SLAM Online-nal beszélgetett, és elmondása szerint fogalma sincs, LeBron James miért hagyott ott egy dinasztiát egy olyan csapatért, amit gyakorlatilag újra fel kellett húzni. Mourning szerint ráadásként ott van Kevin Love is, aki láthatóan egyáltalán nem boldog. Megkérdezték a Heat egykori centerét arról is, hogy szerinte hova megy a magasember a Clevelandtől a nyáron, amire azt mondta, hogy valószínűleg a Los Angeles Lakershez, ezt tudja leginkább elképzelni.

Az említett Love ma este visszatér kétmeccses pihenőjét követően. Az erőcsatár a Yahoo Sportsnak tagadta, hogy azért kellett kihagynia két mérkőzést, mert megint fájt a háta - egész évben ezzel volt problémája.

Bár a Toronto Raptors bevallottan szeretné megszerezni a jövőben Andrew Wigginst, a kanadai kiscsatár a ma esti Raptors - Minnesota Timberwolves találkozó előtt azt nyilatkozta, hogy nagyon jól érzi magát jelenlegi csapatánál, jól bánnak vele, és tervei szerint nagyon hosszú ideig fog még a TWolvesnál játszani. A két együttes mai meccsén egyébként Flip Saunders személyes okok miatt nem lesz jelen, így a Toronto volt vezetőedzője, Sam Mitchell lesz majd az ideiglenes tréner a Minnesota kispadján.

A Boston Celtics GM-je, Danny Ainge Paul Flannerynek (SB Nation) nyilatkozott a csapat nyári terveivel kapcsolatban. A szakvezető elmondása szerint próbálkozni fognak a szabadügynököknél, de óvatosnak kell lenniük, a megfelelő módon a megfelelő emberekre kell elkölteniük majd a sapka alatti helyüket, nem csak úgy szórni a pénzt, mert lehetőség lesz rá. Adott esetben meg kell tartaniuk a mozgásterüket annak érdekében, hogy a későbbiekben meg tudják szerezni azokat a játékosokat, akiket szeretnének, és akik tényleges előrelépést jelenthetnek a gárdának.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus