Hírmorzsák 2015-04-10 (22:00)

Kerr szerint nincs kérdés, Curry az MVP, még ha nem is beszél a díjról játékosa. Sefolosha letartóztatásának körülményeit a Hawks és a Játékosok Szakszervezete is viszgálja. Dragicnak Miami a kedvenc amerikai városa. Matt Barnes szerint a Lakers vezetősége és nem Kobe a hibás, amiért a csapat nem tud nagynevű szabadügynököt igazolni. A Suns elnöke elmondta, a deadline előtt már a hosszútávú jövőt tervezgették. A Nuggets leigazolja Jamaal Franklint.

 

A Golden State Warrios vezetőedzője, Steve Kerr Steph Curry ma hajnali, 45 pontos teljesítményét követően annyit mondott, hogy nincs miről beszélni, kivéve annyit, hogy Curry az MVP. Kerr szerint játékosa sosem beszél a díjról, de jobb, ha mindenki tudja, nagyon szeretné, ha megkapná. Maga az érintett azt mondta, hogy figyelemmel követi az állandó témát jelentő MVP-harcot, de amikor a meccs elkezdődik, akkor elfelejti ezeket a dolgokat.

Curry hozzátette, végre játszhatott a negyedik negyedben, úgyhogy próbált minél hasznosabb lenni. Csapattársa, Klay Thompson annyit mondott, hogy számukra Curry az MVP, és a ligának is őt kellene megszavaznia, mert meccsről meccsre hozza magát, és a szoros végjátékokban nyújtja a legjobbját.

Az Atlanta Hawks és a Játékosok Szakszervezete külön-külön vizsgálják Thabo Sefolosha letartóztatásának körülményeit. Mint ismert, Sefolosha lába eltört - egyes források szerint a bokája, mások szerint a sípcsontja, de olyan hírek is vannak, hogy a szárkapocscsontja -, de több óráig fogva tartották így is, ellátást pedig nem kapott sérülése ellenére sem.

A Miami Heat hátvédje, Goran Dragic biztató nyilatkozatot adott a csapat szurkolóinak, mikor Jason Liesernek (The Palm Beach Post) kedvenc amerikai városait tette sorrendbe. A szlovén hátvéd Miamit tette az első helyre San Diego, New York, San Francisco és Phoenix elé - jó esély van tehát arra, hogy a Heatnek sikerül megtartani a nyáron szabadügynökké váló kosarast.

A Los Angeles Lakers egykori, a Clippers jelenlegi játékosa, Matt Barnes azt nyilatkozta Chris Ballardnak (Sports Illustrated), hogy az aranysárga-lilák menedzsmentjét és nem Kobe Bryantet kell okolni azért, mert az együttes a legutóbbi két nyár alkalmával képtelen volt nagy nevet a csapathoz csábítani.

A Phoenix Suns elnöke, Lon Babby Paul Corónak (Arizona Republic) elmondta, nagyon rapszodikus szezonjuk volt, és bevallotta, hogy a deadline előtti cserék inkább a hosszútávú célokat segítették, ez az idény kevésbé érdekelte őket. Babby elmondta azt is, hogy továbbra is támogatja a GM-et, Ryan McDonough-t és a vezetőedzőt, Jeff Hornaceket is.

Shams Charania (RealGM) forrásai szerint a Denver Nuggets a szezon végéig szóló szerződést köt Jamaal Franklinnel - igaz, az idény túl sokáig már nem tart. A 23 éves hátvédet 2013-ban draftolta a Memhpis Grizzlies, de tavaly nyáron kitették keretükből. Ebben az idényben Kínában játszott, majd a Los Angeles Lakers D-Ligás csapatához, a Los Angeles D-Fendershez írt alá.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus