Hírmorzsák 2015-05-06 (21:30)

Wojnarowski szerint Love nem akar Chris Bosh szerepében maradni, a Cavs tart attól, hogy lelép a nyáron. James Dolan mindenképpen a Knicksnél akarja tudni Isiah Thomast(?) - az egykori detroiti legenda cáfol. A Netsnél Thad Young és Lopez megtartása az első számú feladat, köréjük akarnak építkezni. Paul mai játéka kérdéses. Ginobili ezt a hónapot megvárja a döntéssel, hogy visszavonul-e.

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) a Dan Patrick Show-ban elmondta, hogy a Cleveland Cavaliers erőcsatára, Kevin Love egyáltalán nem biztos abban, hogy szeretne megragadni Chris Bosh szerepében - a csapat állítólag abban bízott, hogy a PO-ban kicsit nagyobb szerepet kaphat Love és megmutathatja magát. Wojnarowski szerint más csapatokat, ajánlatokat is meg fog hallgatni Love, és a Cavs nagyon is tart attól, hogy le fog lépni a nyáron.

Wojnarowski ugyanebben a műsorban azt is elmondta, hogy szerinte a New York Knicks tulajdonosa, James Dolan egyszerűen megszállottja Isiah Thomasnak - az egykori detroiti legenda a WNBA-ben szereplő New York Liberty elnöke lett a minap. Wojnarowski szerint Dolan maga mellett akarja tudni Thomast, újra szeretné régi dicsfényében látni, ezért dolgozik most újra az MSG-ben az egykori Knicks elnök és vezetőedző. Az elismert újságíró hozzátette, soha nem gondolta úgy, hogy Phil Jackson kitölti ötéves szerződését a Knicksnél, ez azóta sem változott.

Thomas Marc Bermannek (New York Post) elmondta, semmi köze nincs a Knickshez, nincs semmilyen terv, miszerint átvenné Phil Jackson szerepét, vagy hogy újra a csapatnál dolgozna. Ő csak szereti a kosárlabdát, de nem tudja előre megírni a sorát, csak éli az életét, a jelenben él, márpedig most a Libertynél dolgozik. Nagyszerű a kapcsolata Jacksonnal, nagyon tiszteli az elnököt, és szerinte mindenkinek boldognak kell lennie, hogy most a Knicksnél dolgozik.

A Brooklyn Nets GM-je, Billy King Tim Bontempsnek (New York Post) elmondta, minden lehetőséget meg fognak vizsgálni a nyár folyamán, nem zárja ki a csere lehetőségét, de legelőször is Brook Lopezzel és Thaddeus Younggal akarnak hosszabbítani, mert köréjük akarnak építkezni hosszútávon. King sejtelmesen azt mondta, hogy több nagy szerződést is elcserélhettek volna a deadline-nál - azt nem részletezte, kiket, illetve mi lett volna az ára.

A PO-hoz tartozik, hogy Chris Paul ma esti játéka kérdéses - Doc Rivers elnök és vezetőedző azt mondta, hogy szerinte nem fog játszani irányítója azok alapján, amit ma beszéltek, de majd meglátja, hogyan mozog a játékmester.

A San Antonio Spurs dobóhátvédje, Manu Ginobili elmondta, hogy ezt a hónapot még megvárja, utána dönt majd arról, hogy folytatja-e pályafutását. Elmondása szerint sokan biztatták, de el kell döntenie, fel tud-e még egy idényre készülni lelkileg és fizikailag. 2013-ban már gondolkodott azon, hogy visszavonul, de nagyjából egy hét után tudta, hogy folytatja a játékot. Most talán más lesz a helyzet, de az is lehet, hogy nem. Minden ember más, nagyon sok kérdése van, amire saját magának kell megadnia a válaszokat, úgyhogy időt akar hagyni magának. Attól is függ, hogyan dönt, mi lesz Gregg Popovich vezetőedző és Tim Duncan sorsa, ők hogyan döntenek a folytatásról.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus