Hírmorzsák 2015-05-09 (21:45)

A Blazers Blake Griffinre cseréli Aldridge-ot a nyáron? Jimmy Butlerre rámozdul a Lakers is. Wall szinte biztosan nem játszik ma este. Pau Gasol bal combhajlítója meghúzódott. Irving a Boston elleni második meccs óta sérülten játszik. Noah-t 25.000, Matt Barnest 50.000 dollárra büntette a liga. Felton lehívja jövő évi játékosopcióját.

Marc J. Spears (Yahoo Sports) John Canzano rádióműsorában elmondta, olyan pletykákat hall, miszerint a Portland TrailBlazers és a Los Angeles Clippers kicserélheti Blake Griffint és LaMarcus Aldridge-ot a nyáron egy sign-and-trade csere keretein belül. A Portland GM-je, Neil Olshey draftolta anno Griffint, és ha Aldridge le akar lépni, akkor így segíthet még jelenlegi csapatának - azt nem tudni, a Clippers miért menne bele ebbe az üzletbe.

Folytassuk a sérülésekkel. A Washington Wizards irányítója, John Wall szinte biztosan nem játszik ma este, az Atlanta Hawks elleni harmadik meccsen, de a teljes sorozatra, sőt, a rájátszás hátralévő részére bizonytalan a játéka - mint ismert, öt helyen tört el a keze és a csuklója az első mérkőzésen.

A Cleveland Cavaliers irányítója, Kyrie Irving szenvedett a Chicago Bulls elleni harmadik találkozón, de az összecsapást követően a játékmester elmondta, a Boston Celtics elleni széria második meccse óta fáj a lába. Irving azt is hozzátette, nem fogja ezt kifogásként használni, ha gyengén játszik. LeBron James annyit mondott, hogy Irving egy lábbal is vállalt 40 percet.

A Bullsnál is van sérült, Pau Gasol bal combhajlítója ugyanis meghúzott ma hajnalban, a harmadik negyedben ki is szállt a játékból - igaz, Taj Gibson és Nikola Mirotic nagyon jól helyettesítették. Azt nem tudni, mennyit kell kihagynia a spanyol játékosnak.

Ha már a Chicago, akkor jöjjenek a pénzbüntetések. A liga 25.000 dolláros bírságot rótt ki Joakim Noah-ra, amiért a Cavs elleni második meccs félidejében meglökött egy szurkolót. Matt Barnes sem úszta meg, a Los Angeles Clippers kiscsatárának 50.000 dollárt kell befizetnie, amiért nem éppen a legmegfelelőbb módon szólt James Harden édesanyjához.

És még mindig egy kis Bulls: az idény legtöbbet fejlődött játékosának választott Jimmy Butlerre többek között a Los Angeles Lakers is rá fog mozdulni a nyáron a RealGM értesülései szerint - igaz, a Chicago valószínűleg minden ajánlatot tartani fog, ha nem ők egyeznek meg előbb a dobóhátvéddel.

A RealGM jelentette azt is, hogy a Dallas Mavericks irányítója, Raymond Felton lehívja 3.9 millió dolláros játékosopcióját a következő idényre - nem túl nagy meglepetés, tekintve hogy a minimumnál többet már senkinek nem érne meg.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus