Hírmorzsák 2015-05-15 (21:30)

Thibodeau-ra a Pelicans a legesélyesebb, ha menesztik, de a Bulls csak úgy nem fog lemondani róla, kompenzációt fognak kérni érte, ő pedig nem fog lemondani a 9 millió dollárjáról. Alvin Gentry a fő esélyes a Chicago kispadjára, ha nem Hoibergé lesz az állás. Jimmy Butlerre a Knicks és a Lakers fog leginkább rámozdulni. A ligában dolgozó vezetők nem biztosak abban, hogy Noah valaha visszatérhet legjobb formájához. JR Smith a Knicksszel trollkodott a ma hajnali Cavs-továbbjutás után.

A Chicago Bulls és Tom Thibodeau közötti viszony lesz a következő napok, hetek egyik slágertémája a már versenyben nem lévő együtteseknél, ugyanis a tréner sorsán több gárda jövője is múlik. Az egyik forrás szerint Thibodeau már gyakorlatilag biztosan távozik, tudja ezt az edző és a csapat is. Howard Beck (Bleacher Report) és KC Johnson (Chicago Tribune) jelentette, amit reggel többen is: a New Orleans Pelicans a legesélyesebb Thibodeau megszerzésére, ha menesztik a Chicagótól.

Szintén Johnson írta meg, hogy kompenzációt fog kérni érte a Bulls, hiszen még két év van hátra szerződéséből, a vezetőség pedig mint értékes "cserealap" tekint rá. Ken Berger (CBS Sports) információi szerint ha rajta múlik, akkor biztosan nem fog kilépni szerződéséből, 9 millió dollárt nem fog az asztalon hagyni, és mivel a Bulls sem mond csak úgy le róla, valószínűleg egyezkedni kell majd azért, hogy valaki megszerezze.

Szintén Beck forrása erősítette meg, amit pár napja Steve Kyler (Basketball Insiders) jelentett meg: bár Fred Hoiberg a Bulls első számú jelöltje, de az egyik helyzethez közeli forrás szerint Alvin Gentry is favorit a posztra, mert néhányan elég szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy Hoiberg vállalja-e a posztot. Johnson értesülései szerint bárki is lesz az új tréner, a menedzsment leginkább azt akarja, hogy jobban tudjon együtt dolgozni az edző és a vezetőség, ez a legfontosabb kritérium.

Marc Stein (ESPN) forrásai szerint a Chicago dobóhátvédje, Jimmy Butler iránt a Los Angeles Lakers és a New York Knicks érdeklődik leginkább - ez megegyezik az addig hallottakkal, de azt Stein is hozzátette, hogy Butler szinte biztosan marad Chicagóban, a kérdés csak az, hogy hány évre kapja meg a maximumot az együttestől, hiszen korlátozott szabadügynök. Zach Lowe (Grantland) is a Bullsszal kapcsolatban írt, ugyanis több ligában dolgozó vezetőtől hallotta már, hogy egyáltalán nem biztosak abban, hogy Joakim Noah valaha vissza tud térni legjobb formájához a jelenlegi sérülései után.

A végére pedig a Cleveland Cavaliers dobóhátvédje, JR Smith, aki instagramon trollkodott előző csapatával, az őt és Iman Shumpertet idény közben elcserélő New York Knicksszel - ezen a linken megnézhetitek!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus