Hírmorzsák 2015-05-31 (22:00)

Love saját elmondása szerint marad a Cavsnél. LeBron részben Irving miatt ment vissza Clevelandbe, az irányító szerint még nagyobb rajongója lett Jamesnek, mióta egy csapatban játszanak. Shaw szívesen lenne jövőre a Golden State első számú segédedzője. Ariza reményei szerint az idei sikerekre tudnak építeni a továbbiakban. Randle úgy érzi, teljesen meggyógyult. Towns nem megy privát edzésre egyik csapathoz sem, szívesen játszana Minnesotában. A Suns csereirányítót akar leginkább húzni.

A Cleveland Cavaliers erőcsatára, Kevin Love először állt a média nyilvánossága elé vállsérülése óta. A magasember azt nyilatkozta, hogy halad a rehabja, és a következő idény első meccsén mindenképpen ott lesz a pályán. Mikor megkérdezték, hogy a clevelandieknél teszi-e meg mindezt, azt válaszolta, hogy igen. Love kiléphet szerződésének utolsó, következő évéből, és valószínűleg meg is teszi mindezt. Korábban sokan gondolták úgy, hogy távozik a Los Angeles Lakershez, ez a nyilatkozat viszont azt mutatja, maradni fog az ohiói gárdánál.

A Cavs ikonja, LeBron James Chris Fedornak (Northeast Ohio Media Group) lenyilatkozta, hogy részben azért is tért vissza a csapathoz, mert különleges játékosnak tartotta Kyrie Irvinget. LeBronnak nagyon tetszett, hogy láthatta, mennyit fejlődött Irving az idény során abban, hogy minden nap a lehető legprofibban álljon a játékhoz. Fejben nagyon sokat lépett szerinte előre az irányító, és nemcsak a pályán, hanem azon kívül is látszik ez rajta. Irving annyit mondott, hogy szóhoz sem jutott, mikor visszatért a Cavshez James, gyakorlatilag a rajongója lett, mert teljesen más átélni, hogy egy csapatban játszhatsz valakivel, mint követni a személyt a TV-n keresztül.

A Houston Rockets kiscsatára, Trevor Ariza Jenny Dial Creech-nek (Houston Chronicle) nyilatkozta, hogy nagyon tetszik neki a gárda jövője. Ariza szerint nem minden csapat áll össze és lesz azonnal a liga elitjében, ha azonban ez történik, és valami olyasmit találnak, ami működik, akkor erre kell építkezni. Reményeik szerint így is fog történni ez a Rocketsnél, és tudnak arra építeni, amit ebben a szezonban elértek.

A Denver Nuggets-től év közben menesztett Brian Shaw Marc J. Spears (Yahoo Sports) értesülései szerint szívesen lenne a Golden State Warriors első számú segédedzője Alvin Gentry döntő utáni távozását követően - Shaw szombaton ott volt a csapat edzésén. A tréner Oaklandben született, családja pedig tegnap vissza is költözött a városba.

A Los Angeles Lakers tavaly draftolt játékosa, Julius Randle Bill Oramnek (Orange County News) elmondta, szerinte már teljesen meggyógyult bal sípcsonttöréséből, és reményei szerint a júliusi nyári ligában teljes értékű játékosként tud részt venni. Randle elmondása szerint nagyjából egy hónapja vizsgálták, akkor 95%-ig meggyógyult a csontja, nagyszerűen érzi magát.

Az idei drafttal kapcsolatos, hogy Adam Zagoria (SNY.tv) forrásai szerint az 1/1-nek várt Karl-Anthony Towns interjúzni fog a Minnesota Timberwolvesszal és a Lakersszel is, de egyik csapatnál sem fog privát edzésen részt venni. Towns elmondása szerint nagy megtiszteltetés lenne számára a Timberwolvesnál játszani, amit nagyszerű franchise-ként írt le, és nagyon nagy dolognak tartaná, ha Kevin Garnett mentoráltja lenne - tehát nem azért nem megy privát edzésre, mert nem akar egyik csapatnál sem játszani, valószínűleg biztonságosabbnak tartják ezt a verziót az ügynökével.

A 13. helyen húzó Phoenix Suns vezetőedzője, Jeff Hornacek azt nyilatkozta Paul Corónak (Arizona Republic), hogy ők elsősorban csereirányítót keresnek. A tréner szerint bármelyik posztra érkezik olyan játékos, akinek magas a kosárIQ-ja, az segíthet nekik a továbbiakban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus