Hírmorzsák 2015-06-14 (10:15)

Embiid lábfeje nem gyógyul elég gyorsan, visszavesznek a terheléséből. Melo rehabja jól halad, gyorsabban javul állapota, mint azt várták. Boylen a Bulls új segédedzője. Ilyasova beszélt Stan Van Gundyval, szerinte jól fog illeni a Pistonsba. McDonough szerint nagy valószínűséggel maradnak a 13. helyen a drafton. Mudiay Kobe-t dicsérte és szerinte ugyanolyan a mentalitásuk.

A Philadelphia Sixers lábközépcsont-törésből felépülő centerénél, Joel Embiidnél visszaesést diagnosztizáltak. A középjátékos tegnap egy rutinvizsgálaton vett részt Los Angelesben, a CT pedig kimutatta, nem javul olyan gyorsan Embiid lábfeje, mint amennyire számítottak rá. Sam Hinkie GM azt nyilatkozta, hogy az a legfontosabb számukra, hogy biztosítsák a játékos hosszú és sikeres karrierjét, úgyhogy a mostani eredmények után kicsit visszavesznek az Embiid számára előírt munkából. Konzultálni fognak a játékossal és képviselőivel, valamint az orvosokkal is, emellett több szakembert is be fognak vonni a folyamatokba. Egyelőre nem tudják még, mi a következő lépés, erről folynak most a beszélgetések, és ha tudják már, mi a teendő, akkor fognak újra jelentkezni.

A New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony egy szűkszavú nyilatkozatot adott Ian Begley-nek (ESPN New York), ő viszont Embiiddel ellentétben nagyon jól van, jól halad a rehabja, sőt, azt mondta, hogy már előrébb is tart a felépülésben, mint ahogy arra bárki számított eredetileg.

Tegnap este Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) jelentette, hogy a San Antonio Spurs segédedzője, Jim Boylen elfogadta a Chicago Bulls invitálását, ő lesz Fred Hoiberg első számú segédje a gárda új szakmai stábjában. Boylen Ettore Messina mögött a második számú segédedző volt Gregg Popovich-nál, és nemrég kinevezték a kanadai válogatott másodedzőjének is. Négy évig volt a Utah egyetem vezetőedzője (2007-11), majd két évet húzott le az Indiana Pacers segédedzőjeként, ezt követően került a Spurshöz.

A Detroit Pistons legújabb játékosa, Ersan Ilyasova Gery Woelfelnek (Racine Journal Times) adott interjút. Elmondása szerint beszélt új főnökével, a Detroit elnökével és vezetőedzőjével, Stan Van Gundyval nagyjából 20 percet, SVG felvázolta neki az elképzeléseit vele és a csapattal kapcsolatban is. Van Gundy azt mondta neki, hogy már azóta figyeli a játékát, mióta az Orlando Magicnél volt edző, nagyon tetszett a trénernek a játékstílusa és az, ahogyan a rendszerbe illik. Nagyon izgatott és úgy érzi, jól fog sikerülni számára a detroiti játék, illeni fog a Pistons játékába és kultúrájába is. Ez egy új kezdet lesz pályafutásában.

A Phoenix Suns GM-je, Ryan McDonough Paul Coróval (Arizona Republic) beszélgetett a draftról. Elmondása szerint nagyon jó nekik a 13. hely, és jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy ott fognak választani. Nagyon jó ajánlatnak kell érkeznie ahhoz, hogy elcseréljék a draftjogot, és elég kevés az esélye annak, hogy tudnak szerezni még egy első köröst vagy hátracserélnek. Meghallgatnak minden ajánlatot, de nekik megfelelő a jelenlegi 13. pozíciójuk.

A Top4-be várt Emmanuel Mudiay Eric Pincusnak (Los Angeles Times) Kobe Bryantről nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy akár a Los Angeles Lakers is elviheti - bár erre elég kicsi az esély jelenleg. Mudiay azt mondta, hogy Kobe ötszörös bajnok, bizonyítottan nyerő típus. Ugyanolyan mentalitású ő is, mint Bryant. Kobe mindig úgy lép pályára, hogy úgy gondolja, ő a legjobb játékos a parketten, és Mudiay is ugyanígy van ezzel, ugyanezt gondolja ő is magáról, ha játéklehetőséget kap.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus