Hírmorzsák 2015-06-24 (22:30)

Ellis, David West és Love is kiléptek szerződéseikből, utóbbit nem fogja győzködni LeBron a maradásról, a Suns, a Lakers, a Portland és a Boston is rá fognak mozdulni. A Celtics Pierce-t és Robin Lopezt akarja szerződtetni, hogy meggyőzzék Love-ot. A Boston cserélne Bennettért. A Knicks gondolkodik az 1/4 for 1/13 + Bledsoe cserén, ha nem lesz elérhető D'Angelo Russell. Kijöttek a Hawks új mezei, hivatalos a franchise eladása. A Spurs az OKC 1/14-es pickjét próbálja megszerezni. Ridnour a Memphis új játékosa. Dragicnak 90-100 millió között ajánl a Heat.

Ma három játékos is úgy döntött, hogy nem hívja le játékosopcióját - Monta Ellis, Kevin Love és David West eseteiről is külön-külön beszámoltunk már.

A Love-sagahoz tartozik, hogy Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) értesülései szerint a Phoenix Suns is rá fog mozdulni, míg Marc Stein (ESPN) úgy tudja, hogy a Portland TrailBlazers is be fog az erőcsatárnál próbálkozni, ha LaMarcus Aldridge távozik tőlük. Wojnarowski úgy tudja, hogy a Cavs továbbra is a befutó, de más csapatokat is meg fog hallgatni a kosaras, ráadásul Chris Haynes (Northeast Ohio Media Group) forrásai szerint LeBron James nem fogja győzködni Love-ot a maradás miatt, reményei szerint ugyanis csapattársa magától is felismeri, milyen lehetősége van azzal, ha egy évekig bajnokesélyes együttesben játszhat.

A hírek szerint a Los Angeles Lakers is szeretné leigazolni Love-ot, de akik még érdekesek lehetnek, az a Boston Celtics, akik Wojnarowski értesülései szerint Paul Pierce és Robin Lopez leigazolásával akarják meggyőzni az erőcsatárt, válassza őket. A bostoni legenda, PP visszatérése érdekes lehet, de Gary Washburn (Boston Globe) úgy tudja, a Celtics vezetőségi pozíciót ajánlhat Pierce-nek, ha befejezte pályafutását, márpedig ez komoly plusz lehet majd, ugyanis a hírek szerint egy nap GM akar lenni.

A Boston nemcsak Love-val kapcsolatban merült fel, hanem újabb cserepletykába kerültek, ezúttal a Minnesota Timberwolvesszal, akiktől állítólag átvennék Anthony Bennettet.

A Phoenix is bekerült egy másik pletykába - még a múlt hét végén merült fel, hogy a New York Knicksszel cserélnének, az 1/4-es pickért odaadnák Eric Bledsoe-t és az 1/13-at. Adam Zagoria (SNY.tv) úgy tudja, hogy a Knicks továbbra is gondolkodik az ötleten, amennyiben D'Angelo Russell nem fog lecsúszni a negyedik helyig - a draft estéje előtt tehát megállapodás valószínűleg nem lesz a két fél között, arról pedig egyelőre ellentmondó hírek jöttek ki, mennyire szeretné ezt a Suns.

Megvolt a draft hetének első cseréje is, bár Luke Ridnour Memphisbe cserélése nem fogja megrengetni a ligát, ráadásul a játékosbörzéhez nem sok köze volt - a részleteket ezen a linken megtaláljátok!

A Miami Heat a hírek szerint többet fog ajánlani Goran Dragicnak, mint az eddig velük kapcsolatban emlegetett 80 millió dollár 5 évre - állítólag 90-100 millió dollár közötti szerződést tehetnek a szlovén elé, erről is beszámoltunk délután.

Egy kisebb pletyka volt még ma, Alex Kennedy (Basketball Insiders) információi szerint ugyanis a San Antonio Spurs arról tárgyal az Oklahoma City-vel, hogy a 26. helyről a 14. helyre cseréljenek előre a drafton, de nem tudni, milyen további részletei vannak az üzletnek - a 10. és  20. hely közötti választottakról jó emléke lehet a Spursnek, hiszen a tavalyi döntő MVP, Kawhi Leonard is a 15. helyen kelt el anno.

A végére pedig az Atlanta Hawks, akiknek hivatalos a tulajdonosváltása, miután ma a Board of Governors is áldását adta az adásvételre - ez azt jelenti, hogy mostantól a Tony Ressler vezette csoport a gárda többségi tulajdonosa. Másrészt hajnalban Chris Vivlamore (Atlanta Journal Constitution) által nyilvánosságra kerültek a csapat új mezei, amit a következő idénytől fognak viselni a Hawks játékosai:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus