Hírmorzsák 2015-07-10 (21:45)

223 centi magas, szerb óriást igazolt a Spurs. Alonzo Gee (2 év, 2.75 millió) a Pelicansnél, Caron Butler (2 év, 3 millió) a Kingsnél. Aldrich, Austin Rivers és Big Baby leigazolásához is egyre közelebb a Clippers, még mindig érdeklődnek Josh Smith iránt is. Jokics négy évre a Denveré. Deron annyira ott akarta hagyni már az előző szezonban is a Netset, hogy a 2016/17-es, 22.3 milliós játékosopcióját nem akarta lehívni.

Több megegyezés is történt a mai napon. A legérdekesebbet a San Antonio Spurs hajtotta végre, akik David Pick (eurobasket.com) értesülései szerint megegyeztek a szerb óriással, a 27 éves, 223 centi magas Boban Marjanoviccsal. A középjátékos idén bekerült az Euroliga első ötösébe, és egy évre a minimumért szerződik a Spurshöz - ez esetében mindössze 525.000 dollárt jelent.

A New Orleans Pelicans egész olcsón szerzett csere kiscsatárt, hiszen 2 évre 2.75 millió dollárért szerződtették Alonzo Gee-t - a második év játékosopciós. Ő valószínűleg Luke Babbitt-tel küzd majd meg azért, hogy ki legyen az első számú csere hármas poszton.

A harmadik megállapodásról külön is beszámoltunk, Caron Butler a Sacramento Kingsnél folytatja.

Arash Markazi (ESPN Los Angeles) jelentette, hogy Cole Aldrich nagyon közel van a megegyezéshez a Los Angeles Clippersszel - állítólag már megegyeztek a felek egy kétéves kontraktusban, de mint kiderült, ez még nem igaz. Szintén a Clippershez tartozik, hogy a RealGM forrásai szerint Austin Rivers egyre közelebb áll ahhoz, hogy újra szerződést kapjon a gárdától. Arash Markazi (ESPN Los Angeles) információi szerint Glen Davis megtartására is egyre nagyobb az esélyük, sőt, Marc Stein (ESPN) úgy tudja, hogy a Clippers továbbra is érdeklődik Josh Smith iránt.

A Denver Nuggets végül is egy 4 éves kontraktusban állapodott meg Nikola Jokiccsal a játékos ügynöke, Misko Raznatovic elmondása szerint. A negyedik év opciós, de nem tudni, hogy játékos- vagy csapatopciós, és egyelőre azt sem tudni, hogy mennyi pénzt kap majd a szerbek egyik nagy tehetsége, akit tavaly a 41. helyen draftolt a coloradói alakulat.

A reggeli Deron Williams-pletykához tartozik, hogy Stefan Bondy (New York Daily News) egyik forrása szerint az irányító annyira szeretett volna már az előző szezonban is lelépni a Brooklyn Netstől, hogy arra is hajlandó lett volna, hogy lemondjon 2016/17-es, 22.3 millió dollárt garantáló játékosopciójáról - ennek pedig a közelében sem kaphat már D-Will, úgyhogy tényleg úgy néz ki, hogy nagyon távozni akar a Netstől.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus