Hírmorzsák 2015-08-11 (20:45)

Flip Saunders rákos, de mindkét posztján tovább folytatja a munkát a Timberwolvesnál. Towns szerint a Minnesota PO-ba juthat a most következő idényben is. A Bulls és a Cavs egymás ellen kezd október 27-én. A Nike elengedi James Hardent, az adidasé 200 millióért a dobóhátvéd. A Pacers leigazolta Toney Douglast. Embiid megkereste Durantet most, hogy újra meg kell műteni a center lábfejét. Sacre a kanadai válogatottban.

A Minnesota Timberwolves ma este bejelentette, hogy elnökük és vezetőedzőjük, Flip Saunders rákos. Nyolc hete kapták az első ilyen diagnózist a csapatorvosoktól és a kemoterápiát azonnal megkezdték a szakemberen - az orvosok szerint kezelhető stádiumban van, ezt támasztja alá az is, hogy Saunders egyik posztról sem mond le, folytatja tovább a munkát a vezetőségben és a kispadon is. Nyilatkozatában annyit mondott az érintett, hogy szépen lépésről lépésre halad majd, köszönetet mondott orvosainak.

Szintén a Minnesotához tartozik, hogy a múlt hétvégén rendezett újonc fotózáson - onnan volt a reggeli "utánzós"-videó - az 1/1-en húzott magasemberük, Karl-Anthony Towns azt nyilatkozta, szerinte bejuthatnak a rájátszásba még a nyugati konferenciában is. Towns úgy érzi, hogy elég tehetséges hozzá a keret, valamint a szakmai stáb, és jó a hátterük is a vezetőséggel és a tulajdonosi körrel. Mindenük megvan ahhoz Towns szerint, hogy PO-ba kerüljenek.

Újabb meccs szivárgott ki a következő idény sorsolásából: KC Johnson (Chicago Tribune) információi szerint a Chicago Bulls és a Cleveland Cavaliers október 27-én egymás ellen kezdenek majd. Johnson úgy tudja, hogy a Bulls a december 25-ei, karácsonyi, Thunder elleni találkozót követően másnap is játszik majd, akkor a Dallas Mavericks ellen.

A TMZ értesülései szerint a Nike nem fogja meccselni az adidas ajánlatát James Hardennek, így a Houston Rockets dobóhátvédje ezentúl adidas termékeket fog hordani - Harden 13 évre 200 millió dollárt kap ezért a sportszergyártó cégtől.

Az Indiana Pacers leigazolta azt a Toney Douglast, akit nemrég tett ki keretéből a New Orleans Pelicans, és aki gyakorlatilag azóta már a Pacersszel edz. Egyelőre csak az edzőtáborra kapott szerződést Douglas - tehát minimálisan vagy semmilyen szinten nem garantált kontraktusa van -, de Larry Bird dicsérte, mivel tapasztalt játékos, több poszton is bevethető, nekik pedig ilyen stílusú játékosokra van szükségük most, hogy más játékot fognak játszani.

Amint arról reggel beszámoltunk, John Gonzalez (CSN Philly) forrásai szerint Joel Embiid jobb lábfejét még mindig nem műtötték meg. Gonzalez úgy tudja, hogy azért kellett várni, mert egyrészt Embiidnek meg kellett barátkoznia a döntéssel, hogy újra kés alá kell feküdnie annak ellenére, hogy elég intenzív edzéseket folytatott már tavasszal és nyáron, másrészt ki kellett választaniuk a sebészt, aki műteni fogja majd a Philadelphia Sixers centerét. A hírek szerint Embiid megkereste Kevin Durantet is, akinek szintén meg kellett műteni a lábát.

Szintén volt arról szó délelőtt, hogy mivel nincs még meg új szerződése, Tristan Thompson nem lesz ott a kanadai válogatottban az idei FIBA Americas tornán, ügynöke bejelentése szerint viszont ott lesz Robert Sacre, aki a 10 NBA-játékos egyike lesz a juharleveleseknél.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus