Hírmorzsák 2015-08-13 (21:45)

Durant szerint ő a világ legjobb játékosa. Westbrook passzolt, mikor dobni kellett volna - LeBron és Melo ki is nevették rendesen (videó). Anthony csalódott volt Shumpert és JR Smith cseréjénél, de megérti, hogy ez üzlet is. Harden hivatalosan is az adidasnál. Prince egy évre leszerződött a Minnesotához, McGee a Dallasnál folytatja. Markieff Morrisnak a Raptors és a Rockets tetszik, de mindenekelőtt távozni akar Phoenixből, mindegy neki, hova.

Az uborkaszezon nagy kijelentéseinek sorába beírhatjuk az Oklahoma City Thunder sztárját, Kevin Durantet is, aki a Team USA edzőtáborában azt nyilatkozta, senkivel nem akar tiszteletlen lenni, de úgy érzi, hogy ő a világ legjobb játékosa. 2013/14-ben egyébként MVP volt a kiscsatár és többszörös pontkirály is, de az előző szezonját tönkretették a sérülések.

Szintén a Team USA háromnapos, Las Vegas-i mini edzőtáborához tartozik, hogy Russell Westbrook olyat csinált, amit nem sokszor. Az volt a feladat, hogy maximum két labdaleütésből olyan jó dobóhelyzetbe kerüljön, amilyenbe csak tud. Westbrooknak nem tetszett a helyzet, így kipasszolta a labdát... LeBron James és Carmelo Anthony nem is bírták visszatartani nevetésüket... a videót ezen a linken megnézhetitek!

Ha már szóba került Carmelo Anthony, akkor folytassuk vele, Ken Bergernek (CBS Sports) a New York Knicks sztárja elmondta ugyanis, hogy bár egyrészt JR Smith és Iman Shumpert cseréjénél jó barátai távoztak az együttestől, meg kellett értenie, hogy ez egy üzlet, azért csinálta ezeket a lépéseket Phil Jackson, hogy jó helyzetbe hozza az franchise-t pénzügyileg. A barátai voltak a távozók és a jövőben is csalódott lesz, ha olyanoknak kell mennie a csapattól, akikkel jó kapcsolatot épített ki, de még egyszer elmondta, tudja, hogy ez a liga üzlet is egyben.

Két megegyezés történt a mai napon. Az elsőt Tayshaun Prince kötötte a Minnesota Timberwolvesszal - a tapasztalt kiscsatár egy évre a veterán minimumért állapodott meg Flip Saundersékkel. Túl sok játékideje Andrew Wiggins, Shabazz Muhammad és Nemanja Bjelica mellett nem valószínű, hogy lesz, de mentorként sokat segíthet a fiatal együttesnek. A másik szerződéskötésről beszámoltunk külön is - a Dallas Mavericksnél folytatja pályafutását JaVale McGee.

Hivatalos lett, amit pár napja még csak megszellőztettek: a Nike nem meccselte az adidas 13 éves, 200 millió dolláros, James Hardennek tett ajánlatát, így mától hivatalosan is az adidasnál van a Houston Rockets dobóhátvédje.

John Gambadoro (Arizona Sports 98.7 FM) információi szerint a Phoenix Suns nem akar eleget tenni Markieff Morris kérésének, hogy cseréljék el, de a játékos megmondta a hozzá közelállóknak, hogy nem fog beszélni a vezetőséggel, Jeff Hornacek vezetőedzőnek pedig egyszavas válaszokat fog adni, ha a keretben marad az edzőtáborra is. Morrisnak a Houston Rockets és a Toronto Raptors tetszik igazán, de mindennél jobban szeretne távozni Phoenixből - mindegy neki, hova, csak cseréljék el.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus