Hírmorzsák 2015-08-14 (10:00)

D'Angelo Russell szerint elképzelhető, hogy T-Mac volt eddig minden idők legjobb kosárlabdázója. A kiegyensúlyozottabb Team USA White nyert az amerikai válogatott edzőtáborának bemutatómeccsén Cousins és Mason Plumlee vezetésével (statisztikák). LeBron szerint a Cavsnek meg kell tartania Tristan Thompsont. Jimmy Butler szerint javulnia kell és javítani is fognak a közte és Rose közötti pályán belüli kémián. A Kings megegyezett Vince Hunterrel. McGee még mindig rehabon van a lábával, szerződésének részletei. Harden az új 2k16 előzetesben (videó), Durant pedig az új Foot Locker reklámban (videó).

 

A Los Angeles Lakers újonca, D'Angelo Russell twitteren azt írta, reálisnak tartja, hogy minden idők eddigi legjobb kosárlabdázója Tracy McGrady volt - a fénykorát az Orlando Magicnél és a Houston Rocketsnél töltő dobóhátvéd nem nagyon szokott előkerülni ebben a témakörben, most ez is megtörtént.

Megvolt hajnalban Team USA White - Team USA Blue mérkőzés, amelyet a White csapat nyert 134-128-ra. A legfontosabb dolog, hogy idén nem volt sérülés egyik oldalon sem. A White-nál Draymond Greent leszámítva mindenki eljutott legalább 13 pontig, Mason Plumlee (20 pont, 11 pattanó) és DeMarcus Cousins (24 pont, 11 pattanó) voltak a legjobbak, míg a túloldalon Andre Drummond (27 pont, 16 pattanó) és Victor Oladipo (25 pont, 9 pattanó, 5 gólpassz). A teljes statisztikát ezen a linken megtaláljátok!

A Team USA edzőtáborában egyébként LeBron James a saját csapatával is foglalkozott, Brian Windhorstnak (ESPN) ugyanis azt nyilatkozta, hogy Tristan Thompsont meg kell tartania az együttesnek, mert nagyon nagy szerepe van a csapatnál a magasembernek. Rövid- és hosszútávon is sokkal veszélyesebb vele a Cleveland Cavaliers. A két félnek egyezségre kell persze jutnia, de LeBron szerint meg kell tartaniuk Thompsont. Úgy érzi, hogy idén nyáron eddig a vezetőségük nagyszerű munkát végzett, most Thompson megtartása a legfontosabb feladatuk.

A Chicago Bulls swingmanje, Jimmy Butler The Waddle and Silvy Show műsorban elárulta, hogy tudja, a közte és Derrick Rose közötti lévő pályán belüli kémiának javulnia kell a következő idényben. Szerinte erre képesek is lesznek és meg is fogják tenni a szükséges lépéseket, mert úgy érzi, hogy jó ideig egyikük sem fog távozni az együttestől.

A Sacramento Kings szerződést kötött az edzőtáborra Vince Hunterrel - a UTEP egyetem csatára második és egyben utolsó évében 14.9 pontot és 9.2 pattanót átlagolt, a Philadelphia Sixers nyári ligás csapatában pedig 5.5 pattanót került a neve mellé mérkőzésenként.

A tegnapi JaVale McGee szerződtetéshez tartozik több hír is. Egyrészt Tim MacMahon (ESPN Dallas) értesülései szerint még mindig tart a center rehabja - két éve küszködik McGee egy fáradásos töréssel a sípcsontjában -, de a Dallas Mavericks optimista, szerintük az edzőtáborra fel fog épülni teljesen a középjátékos. Másrészt McGee szerződése részlegesen garantált, 250.000 dollárt kap most biztosan, még 250.000-et, ha szeptember 29-én is még a keretben van, illetve további 250.000 üti a markát, ha október 27-e után is marad a Mavsnél.

A végére pedig a reklámok. Egyrészt az új 2k16 előzetes, amelyben ezúttal James Harden a főszereplő:

Másrészt az új Foot Locker reklámban pedig az Oklahoma City Thunder sztárja, Kevin Durant kapott helyet:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus