Hírmorzsák 2015-08-29 (08:45)

Michael Jordan Space Jamben viselt Tune Squad szerelését árverésre bocsájtják. Casspi szerint Cousins a liga legjobb centere. Ha Tristan Thompson nem tud megegyezni a Clevelanddel, többek szerint jövő nyáron Torontóban köt ki, évi 15 millióra lövik az értékét. Bargnani bokasérülést szenvedett az olasz válogatottban. Edzőtábor-szerződések: Talib Zanna (Thunder), Toure Murry (Wizards), JJ O'Brien (Jazz).

Mivel nem bővelkedett hírekben az elmúlt fél nap, így rögtön egy bulvárral kezdünk: Michael Jordan Space Jamben viselt Tune Squad szerelését árverésre bocsájtják, az Invaluable nevű aukciós oldalon lehet rá licitálni - a kezdő árat 10.000 és 15.000 dollár közé lőtte be az oldal. Az Invaluable ígérete szerint ez konkrétan az a mez és gatya, amit minden idők legjobbja a forgatáson használt - maga az árverés egyébként október 1-jén lesz.

A Sacramento Kings kiscsatára, a nyáron az együttessel hosszabbító Omri Casspi James Herbertnek (CBS Sports) adott interjújában elmondta, szerinte DeMarcus Cousins a liga legjobb centere, és többek között ezért is kötött újra szerződést az együttessel a nyár folyamán.

Michael Scotto (SheridanHoops) több ligában dolgozó vezetővel is beszélgetett, és sokan gondolják úgy, hogy ha a Cleveland Cavaliers nem tud megegyezni Tristan Thompsonnal idén nyáron és az erőcsatár QO-ért lesz kénytelen aláírni, akkor jövő nyáron Thompson Kanadába, a Toronto Raptors együtteséhez távozik majd - ezt többek között egy keleti konferenciában dolgozó GM is kijelentette az újságírónak. Thompson jóban van Cory Joseph-fel, aki idén nyáron kötött szerződést a Raptorsszal, szintén Torontóban született és 2010/11-ben együtt játszottak már a Texas egyetemen.

Egy keleti GM azt is elmondta Scottónak, hogy szerinte növekvő sapkától függetlenül Thompson évi 15 millió dollárt ér - ez egyébként 5 évre 75 millió dollárt jelentene a játékosnak, a legutóbbi híradások szerint pedig ennél egy 10-essel többet akar összességében, tehát évi 17 millióra lövi be magát ő és az ügynöke.

A Brooklyn Nets rajongóinak nem jó hír, hogy Andrea Bargnani lesérült az olaszok Grúzia elleni felkészülési meccsén - a magasember bokája kificamodott az első negyedben, Bargnaninak le kellett mennie a pályáról és nem is állt már vissza. Azt nem tudni, mennyire súlyos a dolog, ma lesz az MRI.

Három edzőtábor-szerződést is kötöttek este és hajnalban. Az Oklahoma City Thunder Talib Zannával egyezett meg - a magasembert 2014-ben nem draftolták, az előző idényben pedig a Thunder D-Ligás csapatánál, az Oklahoma City Blue-nál 13.3 pontot és 11 pattanót átlagolt. A Washington Wizards Toure Murry-vel kötött kontraktust - az irányító 5 meccsen játszott már az előző szezonban is a fővárosiaknál, de egy bokaficam miatt nem kapott másodjára 10 napos szerződést. JJ O'Brien pedig a Utah Jazznél folytatja - a 23 éves csatár a San Diego State-n végzett idén, utolsó évében 10.3 pontot, 5.2 pattanót és 2.4 gólpasszt átlagolt, a nyári ligában pedig játszott a Jazz színeiben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus