Hírmorzsák 2015-08-30 (21:45)

Jim Buss szerint a Lakers nem eladó, D'Angelo Russellben pedig szupersztár potenciált látnak. Bargnani bokasérülése nem súlyos. Kobe 85-ös értéket kapott a 2k16-ban, Durant 91-est. Ballmer nem hosszabbította meg a Clippers helyi TV-társasággal kötött szerződését, saját hálózat indításán gondolkodik. Justin Anderson védekezésben akar jó lenni mindenekelőtt. Jordan Sibert a Magicnél.

A Los Angeles Lakers egyik tulajdonosa, Jim Buss Eric Pincusnak (Los Angeles Times) adott hosszabb interjút, amelyből két napja már olvashattatok részleteket. Buss ebben a beszélgetésben azt is elárulta, hogy nem fogják eladni a csapatot, mert nincs értelme, ez egy családi vállalkozás. Jesse Buss viszi a játékosmegfigyelést és szerinte nagyszerű munkát végez, ahogy Joey Buss is, aki a pénzügyekkel foglalkozik és a D-Fendersért, a D-Ligás csapatért felel, ők a Lakers jövői.

Buss azt is elárulta, hogy nagyjából 30 találkozó után döntötték el végül, hogy D'Angelo Russellt választják ki az idei draft 1/2-es pickjével és nem Jahlil Okafort. Buss szerint nagyon hosszú folyamat végén jutottak el végül idáig, de nagyon meggyőző volt szerintük az irányító - úgy ítélték meg, hogy akár szupersztár is lehet az NBA-ben.

Claire Atkinson (New York Post) jelentette, hogy a Los Angeles Clippers tulajdonosa, Steve Ballmer visszautasított egy évi 60 millió dolláros ajánlatot a helyi televíziós jogokért, és a hírek szerint azt tervezi, hogy saját hálózatot indít inkább. Eddig a Fox Sportshoz tartozó Prime Ticket közvetítette a Clippers meccseit Los Angeles környezetében, és évi 25 millió dollárt fizettek ezért a csapatnak - ők ajánlották az emelést, de Ballmer nem fogadta el.

A Dallas Mavericks idén nyáron draftolt játékosa, Justin Anderson Earl K. Sneednek (Mavs.com) elmondta, nagyon sok tapasztalatot szerzett a nyári ligában, de tudja, hogy még sok tanulnivalója van. Anderson szerint a csapat tudja, mire képes és szeretne nagyon jó lenni azokban a dolgokban, amikben egyelőre még csak elég jó. Szeretne szintet lépni, védekezésben a labdás emberen és gyenge oldalról is jól teljesíteni, a váltásokat jól megcsinálni és ebből felépíteni utána a játékát támadóoldalon. Szerinte a Mavericks vezetősége és szakmai stábja is úgy gondolja, hogy így tud hatékony lenni.

Tegnap volt róla szó, hogy Andrea Bargnani megsérült az olaszok Grúzia elleni felkészülési mérkőzésén - a Sportando európai hírportál információi szerint nem súlyos Bargnani bokasérülése, ott lesz a nem sokára kezdődő Európa-bajnokságon és így természetesen az NBA szezonjára sem lesz ez a sérülés hatással.

Jordan Sibert saját maga nyilatkozta le a Dayton Daily Newsnak, hogy megállapodott az Orlando Magic-kel, edzőtáborszerződést kapott a floridai együttestől. A 23 éves hátvéd idén nyáron végzett a Dayton egyetemen, a Magic nyári ligás csapatában pedig 3 meccsen 11.3 pontot, 3 pattanót és 1.7 gólpasszt átlagolt.

A végére pedig a szórakozás: Ronnie 2K, a 2K Sports szóvivője twitteren nyilvánosságra hozta Kobe Bryant 2k-s értékét: 85-öst kapott a Lakers ikonja. Kevin Durant a súlyos sérülései ellenére is 91-es értékű lesz az alaprosterben, a torontói Terrence Ross 73-as, a New York Knicks hátvédje, Langston Galloway 72, míg a Chicago Bulls csereirányítója, Aaron Brooks 75 - egyelőre ennyi játékos értékét tudni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus