Hírmorzsák 2015-09-05 (21:15)

Melo már csábítja a Knickshez Durantet, állítólag KD gondolkodik is a New Yorkon. Lawsont csak a győzelem érdekli, úgy érzi, van esélye bajnokságot nyerni a Rocketsnél. Az új TV-szerződés akkor is fizet a tulajdonosoknak, ha lockout lesz és nem lesznek meccsek. Kendall Marshallt leigazolta a Sixers, Josh Powell a houstoni szakmai stábot hagyta ott egy nem garantált szerződésért a Bucksnál. Markieff Morris újra tudatta mindenkivel, hogy nincs jövője Phoenixben. Új 2k16 videó.

Stephen A. Smith (ESPN) értesülései szerint Carmelo Anthony egy ideje mindent megpróbál, hogy rábeszélje Kevin Durantet arra, igazoljon a New York Knickshez. Smith úgy tudja, hogy mindaddig ezt fogja csinálni Melo, amíg KD el nem dönti véglegesen, hol folytatja pályafutását - jövő nyáron szabadügynök lesz, mint ismert. Durant a hírek szerint komolyan fontolóra fogja venni a Knickset is.

Két szerződtetés volt az elmúlt egy napban. Egyrészt a Philadelphia Sixers Kendall Marshall-lal állapodott meg - az előző szezonban ACL-szakadást szenvedő irányítónak erre az idényre teljesen garantált a pénze. Másrészt Josh Powell a "visszavonulást" dobta oda a Milwaukee Bucksért - az erőcsatárt tavaly az idény legelején tette ki keretéből a Houston Rockets, ahol a szakmai stáb tagja lett, most viszont nem garantált szerződéssel próbálkozik a Bucksnál.

Bár egyelőre úgy tűnik, hogy a Phoenix Suns nem siet Markieff Morris "kérését" teljesíteni, hogy cseréljék el, miután ugyanezt megtették testvérével, a játékos twitteren újra kifejtette, hogy neki a csapatnál nincs jövője. Azt nem tudni, mit szeretne ezzel, de sokat nem segít saját magán sem - csereértéke a nullától maximum a negatív tartományba terjedhet, így nem lesz egyszerű dolga az arizonai együttesnek elboltolni még akkor sem, ha esetleg változik majd ezzel kapcsolatban álláspontjuk.

A Houston Rockets új irányítója, Ty Lawson Mark Bermannek (FOX 26 Houston) azt nyilatkozta, hogy készen áll a játékra 30 napos rehabját követően, amelyet alkoholproblémái miatt írtak neki elő. Lawson elmondása szerint nagyon várja már, hogy Kevin McHale vezetőedző kezei alatt együtt játszhasson James Hardennel, Dwight Howarddal és volt nuggetses csapattársával, Corey Brewerrel. Csak a győzelem érdekli, ezért örül annak, hogy jó csapatban játszhat majd. Korábban minden szinten nyert együtteseivel bajnoki címet, általános és középsuliban, valamint az egyetemen is, ez pedig lehetőség számára, hogy az NBA-ben is a csúcsra érhessen.

A kollektív szerződéssel kapcsolatos tárgyalásokban fontos szerepe lehet, hogy az új TV-szerződés akkor is fizet a tulajdonosoknak, ha lockout van és emiatt elmaradnak meccsek. Felmerült egyébként, hogy Michele Roberts és Adam Silver még a szezon befejezése előtt szeretnének megállapodni, amit Roberts meg is erősített Zach Lowe-nak (Grantland). A Játékosok Szakszervezetének vezetője szerint erről is beszélgettek, de azt is hozzátette gyorsan, hogy ez nem egy deadline, inkább csak egy kis motiváció a két oldal számára - Silver nem nyilatkozott az ügyben. A liga második éve termel több pénzt az előzetes várakozásokhoz képest, az új TV-s megállapodás pedig csak a 2016/17-es idénytől indul.

A végére maradt az új 2k16 promó-videó:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus