Hírmorzsák 2015-09-10 (21:45)

Bosh teljesen egészséges, készen áll a szezonra. A Suns nem akarja elcserélni Markieff Morrist, hisznek abban, hogy helyre lehet hozni a viszonyt. A Clippers leigazolta minden idők egyik legnagyobb mellényúlását, Nikoloz Tskitishvilit. Edzőtábor-szerződések: Travis Trice (Knicks), Juwan Staten (Warriors). A Nets elengedte Xavier Thamest.

A Miami Heat magasembere, Chris Bosh a CBS egyik műsorának vendége volt, ahol elmondta, készen áll a szezonra, teljesen egészséges és nagyszerű nyáron van túl. Elmondása szerint nagyon hosszú volt az út, amíg teljesen meggyógyult azt követően, hogy februárban vérrögöket találtak a tüdejében, de túl van rajta.

Zach Lowe (Grantland) értesülései szerint a Phoenix Suns jelenleg nem akarja elcserélni Markieff Morrist, hiába szeretné ezt az erőcsatár. Lowe úgy tudja, hogy a csapat vezetősége még hisz abban, hogy ki tudnak békülni játékossal.

Több szerződtetés történt a mai napon. Egyrészt a New York Knicks egy egyéves, részlegesen garantált szerződéssel leigazolta Travis Trice-t - a Michigan State hátvédje irányító poszton adhat egy kis mélységet az együttesnek, ő az idei drafton nem kelt el, most kezdi tehát profi karrierjét. Másrészt a Golden State Warriors szintén egyes posztra igazolt, ők Juwan Statennek adtak egy edzőtábor-szerződést, egy évre a minimumot, de nem garantáltan - Staten a West Virginián végzett, szintén az idei drafton nem kelt el.

A legnagyobb nevet a Los Angeles Clippers igazolta, David Pick (eurobasket) értesülései szerint ugyanis egyéves, nem garantált szerződést adtak Nikoloz Tskitishvilinek, a 2002-es draft 5. választottjának. A 32 éves, grúz magasember 2006-ban már ki is bukott a ligából, miután négy év alatt 7.2 percet, 2.9 pontot és 1.7 pattanót átlagolt. Az előző idényt a libanoni Champville-nél töltötte, ahol 37.6 percet, 21.0 pont és 11.6 pattanó voltak a mutatói.

A Brooklyn Netsnél volt elengedés is, miután lemondtak a tavalyi draft 59. helyén húzott Xavier Thamesről. Thames a San Diego State-n végzett, az előző idényt pedig Spanyolországban és a D-Ligában töltötte, mielőtt idén nyáron a Nets nyári ligás csapatában kapott volna helyet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus