Hírmorzsák 2015-09-13 (20:45)

Metta World Peace szerint még mindig ő a világ egyik legjobb kiscsatára. Lawsonnak nem jött meg az esze Houstonban sem, most a denveri vezetőséget és a tulajdonosokat szapulta instagramon. Huertas szerint a Lakers segítségére lehet játékával, mert nem foglalkozik a pontszerzéssel, mégis képes összefogni egy csapatot. A Heatnek nincs B terve, ha Whiteside nem tudja hozni előző idényben látott teljesítményét, Winslow-t inkább kiscsatárként használják majd. Corey Webster 3 évre aláírt a Pelicanshez.

A jelenleg a Los Angeles Lakers edzőközpontjában tréningező Metta World Peace Mitch Abramsonnal (New York Daily News) beszélgetett, és elmondása szerint az aranysárga-lilák GM-jével, Mitch Kupchakkel még nem beszélt a közös folytatás lehetőségéről. MWP elmondta, hogy ügynöke más csapatokkal is tárgyal, de nem túl nagy iránta az érdeklődés. Sok csapat teszi fel a kérdéseket, hogy mennyire képes még játszani vagy hogy milyen hatással lehet az újoncaikra, ha leigazolják. Úgy érzi, hogy még mindig jó teljesítményre képes, mert még mindig a világ egyik legjobb kiscsatárának tartja magát, az viszont szerinte is legit kérdés, hogy mennyire illik egy-egy csapatba vagy az edző tudja-e kezelni.

A Lakers új, brazil irányítója, Marcelinho Huertas Eric Pincusnak (Los Angeles Times) adott interjút, amelyben elmondta, szerinte a gárda segítségére lehet, mert úgy képes irányítani egy együttest, hogy nem érdekli, hány pontot szerez. Huertas arról is beszélt, hogy az előző hat évben olyan szerződése volt Európában, amiből csak úgy tudott volna kilépni, ha nagy pénzt fizet érte valamelyik csapat, mert komoly kivásárlási ára volt - ez volt a nyár, mikor lejárt kontraktusa, így át tudott jönni az NBA-be, ezért nem jött korábban.

A Houston Rockets új irányítója, Ty Lawson nem táplál túl pozitív érzelmeket volt kenyéradója, a Denver Nuggets, illetve a csapat vezetősége és tulajdonosi köre iránt. Lawson feltöltött egy képet instagramra, amire az egyik követője többek között azt írta, hogy csalódást keltett, mert sokkal többre lett volna képes, de egyszerűen nem akart játszani. Lawson választolt is: szerinte nem volt csalódás a teljesítménye, végezte a munkáját, de Tim Connelly gyenge GM, a Kroenke család pedig rossz tulajdonosok.

Ira Winderman (Sun Sentinel) írt több dolgot is a Miami Heattel kapcsolatban. Információi szerint a csapatnak nem nagyon van B terve, ha Hassan Whiteside nem tudja hozni előző idényben mutatott formáját - igazolni nem tudnak, így Chris Bosh, Amare Stoudemire és az elcserélni kívánt Chris Andersen lehet opció. Winderman úgy tudja, hogy a Heat inkább kiscsatárként játszatja majd az idei draft 10. helyén kiválasztott Justise Winslow-t, mivel ha a 2016/17-es idényt nézzük, Dwyane Wade maradására nagyobb esély van, mint Luol Dengére, vele pótolnák az angolt idővel.

Marc Hinton (stuff.co.nz) információi szerint a New Orleans Pelicans egy hároméves, de nem garantált szerződést köt az új-zélandi dobóhátvéddel, Corey Websterrel, aki iránt több NBA-csapat is érdeklődött. A 26 éves kosaras elmondta, hogy még nincs a csapatban (13 garantált szerződése van a Pelicansnek, van esélye maradni), de ez is egy lépés az álmai beteljesülése felé. Jól ment neki eddig az edzéseken, meggyőzte a stábot, hogy a training campre maradhasson, most megint bizonyítania kell majd. Három napnyi lehetőséget kapott, így ezzel a szerződéssel most nyert magának még egy kis időt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus