Hírmorzsák 2015-09-15 (09:30)

DeAndre Jordan hiába drukkol a Cowboysnak, a dallasiak még mindig utálják, twitteren savazták vasárnap este. 1-2 körrel bővülhet a draft, ha minden franchise-nak lesz saját D-Ligás fiókcsapata. Westbrook új ruhakollekciója - nem a szokásos férfiviselet... Brandon Armstrong ezúttal Carmelo Anthonyt figurázta ki (videó). A Morris-testvéreknek szerdán tárgyalásuk van, legalább 10 meccses eltiltást kaphatnak, ha bűnösségük bebizonyosodik. Glen Taylor egyébként is Sam Mitchellt akarta vezetőedzőnek a Timberwolvesnál. Jó esély van MWP Lakersbe szerződésére. A Warriorsnél tavaly 1650-en próbáltak hamis jeggyel meccsre menni. Douglas-Roberts a Pelicanshez, Patrick Christopher pedig a Grizzlieshez írt alá.

A Los Angeles Clippers centere, DeAndre Jordan nem mostanában lesz közkedvelt személy Dallasban. A középjátékos vasárnap este kedvenc NFL-csapatának, a Dallas Cowboysnak drukkolt, amit twitteren közzé is tett, erre kapta a savat a dallasiaktól. "Doc megengedte, hogy ébren maradj? Végre meghozhatod a saját döntéseidet!" - szólt az egyik, többen leírták neki, hogy Dallasban mindenki, aki sportot néz, utálja őt, illetve hogy gyáva. "Ebből a tweetből is visszatáncolsz majd?" - szólt egy másik drukker üzenete.

David Aldridge (nba.com) közölt egy hosszabb írást a Minnesota Timberwolvesról, amelyben főleg az új ideiglenes vezetőedzőre, Sam Mitchellre tért ki. Aldridge úgy gondolja, hogy sokkal kevesebb lesz a türelem Ricky Rubio irányába most, hogy nem Flip Saunders irányítja az együttest, de ami fontosabb lehet, hogy liga szerte sokan gondolják úgy, hogy Glen Taylor tulajdonos egyébként is Mitchellt akarta trénernek, bár nem ezen az áron - a franchise megbecsült játékosa volt "Smitch" és Év Edzője díjat is nyert.

Szintén Aldridge hozta a hírt, hogy pár NBA GM úgy gondolja, amennyiben minden együttesnek lesz D-Ligás csapata, a draft 1-2 körrel meghosszabodhat a jövőben. Aldridge kiemelte, hogy ehhez a Játékosok Szakszervezetének hozzájárulása is kell, illetve addig biztosan nem lesz hosszabb a draft, amíg nincs minden franchise-nak fiókcsapata - jelenleg 11 együttes áll D-Ligás gárda nélkül. A D-Liga elnöke, Malcolm Turner Aldridge-nak elmondta, az az egyik célja, hogy regnálása alatt minden NBA csapatnak saját együttese legyen a D-Ligában is - a Nets és a Hornets 2016/17-re tervezi már sajátját.

Minden napra jut most már gyakorlatilag egy hír Metta World Peace-ről, most Bill Oram (Orange County News) jelentette, hogy forrásai szerint esélyesebb, hogy MWP a Los Angeles Lakersnél köt ki, mint az, hogy végül nem így lesz.

A New Orleans Pelicans kétéves, nem garantált szerződést kötött Chris Douglas-Roberts-cel. CDR a múlt héten kezdett el edzeni a Pelicansnél és a veterán minimumot kapja természetesen - Bryce Dejean-Jonesszal és Sean Kilpatrickkel küzdhet az alapszakasz-keretben maradásért, hiszen a New Orleansnak egyelőre csak 13 garantált kontraktusa van.

A Memphis Grizzliesnél is volt igazolás, ők Patrick Christopherrel állapodtak meg - a 27 éves swingman egy évre a veterán minimumot kapja, amely nem garantált. Christopher tavaly is ott volt a Memphis edzőtáborában, de nem maradt a csapatnál, a Utah Jazz viszont decemberben leigazolta - januárban ők is kitették keretükből. Ő a 18. játékosa a Memphisnek, 14 embernek garantált a kontraktusa.

Markieff és Marcus Morris saját sérelmeikkel voltak elfoglalva a nyár folyamán, de hamarosan nagyobb gondjuk is lehet annál, minthogy Marcust Markieff megkérdezése nélkül cserélte el a Phoenix Suns: szerdán tárgyaláson kell megjelenniük Phoenixben. Mint ismert, a vádak szerint tevékenyen részt vettek januárban egy férfi megverésében, aki állítólag az édesanyjuknak nem megfelelő szavakkal teletűzdelt üzeneteket küldött. A korábban a Nets franchise-nál dolgozó Bobby Marks szerint legalább 10 meccses, de ennél jóval nagyobb eltiltást is kaphatnak, ha bebizonyosodik bűnösségük.

A Golden State Warriorsnál nem csinálnak titkot a negatívumokból sem: a csapat bejelentette, hogy az előző idényben 1650 nézőt nem engedtek be hamisított jegyek miatt.

Kijött Russell Westbrook új kollekciója a Barneys New Yorknál - ahogy várható volt, nem egy hétköznapi férfiviselet:

A végére pedig Brandon Armstrong, aki ezúttal Carmelo Anthony-t figurázta ki:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus