Hírmorzsák 2015-10-02 (21:00)

Durant cáfolta a vele és a Lakersszel kapcsolatos pletykákat - szerinte Stephen A. Smith hazudik. LaVine győzködi Wigginst, hogy induljon el ő is az All-Star gála zsákolóversenyén. Bargnani szerint az a legfontosabb, hogy egészséges maradjon, nem akar bizonyítani semmit másoknak. Henson 4 évre 44 millióért hosszabbított a Bucksszal. Steve Blake agyrázkódást szenvedett. Ron Adams szerint Steve Kerr csak pár napig lesz távol a Warriorstól. Cousins már az első edzéseket is komolyan veszi (videó). A Pacers leigazolta Kadeem Jacket.

Az Oklahoma City Thunder sztárja, Kevin Durant gyorsan lezárta a vele és a Los Angeles Lakersszel kapcsolatos pletykákat. A kiscsatár Anthony Slaternek (The Oklahoman) elmondta, ő ugyan nem beszél a pletykát elterjesztő Stephen A. Smith-szel, ahogy a családja és a baráti köre sem, szóval Smith hazudik.

A Brooklyn Nets új magasembere, Andrea Bargnani a Newsdaynek elmondta, hogy a legfontosabb dolognak azt érzi, hogy egészséges tudjon maradni, minél többet a pályán legyen, és minél inkább segítse az együttest a sikerek elérésében. Szerinte nagyszerű játékosaik vannak, és nagyon sokat hagyott ki az elmúlt időszakban, ezen nem szeretne még egyszer túlesni. Mindig is motivált játékosnak tartotta magát, nem másoknak akar bizonyítani, hanem saját magának és azoknak, akikkel igazán törődik. Ezért játszik és ezért imádja ezt a játékot, nem azért, hogy másoknak megmutasson bármit is.

Mint arról külön is beszámoltunk, John Henson hosszabbított a Milwaukee Bucksszal 4 évre 44 millió dollárért.

A Golden State Warriors segédedzője, Ron Adams próbálja megnyugtatni a kedélyeket, a Sirius XM Radio műsorában ugyanis azt nyilatkozta, hogy szerinte Steve Kerr távozása a csapattól csak pár napig fog tartani. Adams szerint elég jól volt a vezetőedző, csak fájt a feje és olyan dolgok zavarták, amik lassan múlnak el még két műtét után is. A segédedző szerint nem lesz hosszú Kerr távolléte.

A Detroit Pistonsnál van egy sérülés, Steve Blake ugyanis agyrázkódást szenvedett szerdán - egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza, ilyenkor az NBA-nek van egy bevett protokollja, amin végig kell mennie az irányítónak, mielőtt újra játékra alkalmasnak nyílvánítanák.

Az Indiana Pacers leigazolta Kadeem Jacket - a mindkét csatárposzton bevethető kosaras a Rutgers egyetemen idén végzett, ahol 13 pontot és 6.4 pattanót átlagolt.

Jó kis zsákolóversenyünk lehet idén az All-Star gálán. A címvédő Zach LaVine Dave Benznek azt nyilatkozta, hogy nem biztos abban, hogy meg tudja védeni a címét, ugyanis próbálja egyre jobban győzködni csapattársát, Andrew Wigginst, hogy vegyen részt az eseményen. A Minnesota Timberwolves kiscsatára kanadai, a 2016-os gála pedig Torontóban lesz, ez plusz motiváció lehet Wiggins számára, hogy elinduljon a versenyen.

A Sacramento Kings sztárja, DeMarcus Cousins pedig már nagyon ki volt éhezve egy kis játékra, nem vette félvállról az első edzéseket sem:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus