Hírmorzsák 2015-10-17 (19:20)

Cuban ingyen biztosítja minden 50 év fölötti volt Mavs-játékos szívének kivizsgálását. Thompson és a Cavs nem is beszéltek egymással az előző két hétben. Odom már beszédesebb volt ma, a gyerekei a körülményekhez képest pozitív hangulatban hagyták el a kórházat. Oden 23 pontos meccse Kínából (videó). Jack Cooley Chris Johnsont váltotta a Clevelandnél.

A Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban elővette jobbik énjét, tegnap ugyanis bejelentette, hogy minden korábbi Mavs-játékos, aki legalább két idényt töltött a csapatnál, ingyen vizsgáltathatja ki a szívét, ha betöltötte az 50. életévét. Cuban közleményében azt írta, hogy az utóbbi időben a liga legendái közül többen is elhunytak - azt szeretnék megelőzni, hogy a korábbi dallasi játékosokkal is előforduljon ez, vagy legalább szeretnék, ha időben észrevehetnék, ha valakinek problémája van/lesz a szívével. Mint ismert, idén hunyt el Moses Malone, Darryl Dawkins és Anthony Mason is, de korábban Pete Maravich és Wilt Chamberlain is szívbetegség áldozata lett.

A Northeast Ohio Media Group információi szerint nulla kommunikáció történt Rich Paul és Mark Termini, Tristan Thompson ügynökei és a Cleveland Cavaliers között, mióta két hete a játékos holdoutra került, miután az egyéves QO-t és a csapat hosszútávra szóló szerződésajánlatát sem fogadta el. Szintén a Cavshez tartozik, hogy a Utah Jazztől a napokban kitett Jack Cooley-val megegyeztek, az erőcsatár az ohióiaknál folytatja, de gyaníthatóan csak az edzőtábor ideje alatt. A Cleveland ezzel egy időben Chris Johnsontól el is köszönt.

Újabb hírek jöttek ki Lamar Odomról: Ramona Shelburne (ESPN) információi szerint ma tovább javult Odom állapota, már beszédesebb kedvében volt. Az Entertainment Tonight jelentette, hogy tegnap megkérdezték tőle, hogy akarja-e látni a gyerekeit, amire igent mondott, bár nem tudni, hogy konkrétan beszélt-e vagy csak jelzett - a gyerekei meg is látogatták, és a kórházból való távozásukkor készült képek alapján elég nyugodtnak tűntek, ami jó jelnek tekinthető. Az ABC7 értesülései szerint jó reggelt is kívánt már az orvosoknak - esetében ez is kiemelendő.

A végére pedig Greg Oden maradt, aki Kínában egy 23 pontos, 17 pattanós estével zárt csapata előszezon meccsén, és nyilatkozott is a találkozót követően:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus